Gerrika G's Logboek, 04 mrt 23

De dagen worden langer en al werkt de temperatuur nog niet echt mee ik heb al last van poets woede 🙈 klerenkast van mij en Marsh uitgemest en een volle vuilniszak klaar staan voor de kledingbak. Mike zn kast daar bemoei ik me niet mee. Keukenkast opgeruimd, plan gemaakt voor de waskamer. Het grote bureau gaat eruit daar komt een klein tafeltje voor terug. Marsh moet een nieuwe klerenkast en met de ruimte die overblijft komt er een mooie kaptafel voor mij. Ik heb alles nu in bakken in de douche kast gepropt en daar baal ik van. Alles lekker luchten en nu chill op de bank. Hebben meer dames (geen idee of heren hier ook last van hebben) hier al mee bezig?

Bekijk Dieet Kalender, 04 maart 2023:
1597 kcal Vet: 75,31g | Eiwit: 70,59g | Kolhy: 153,55g.   Ontbijt: Freeway Cola Zero, Koekje, Dulano Salami Milano, Dolce Gusto Café Au Lait. Lunch: Dolce Gusto Latte Macchiato Ongezoet, Mayonaise, Bram Ladage Patat, AH Chilisaus, Parmezaanse Kaas (Geraspt), Aldi Krokante Kipfilet, AH Baguette Meergranen, Coca-Cola Coca Cola ZERO Sugar. Diner: Jumbo Mueslibol. Snacks/Andere: 2Keep Protein Bar Salted Caramel. meer...

12 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Goeie laatste zin ook weer 🙄🙄 
04 mrt 23 door lid: Gerrika G
Ook nog een afspraak bij de kapper gemaakt, de landingsbaan moet weer weg en een afspraak bij de cosmetisch arts. Groot onderhoud is coming my way 😊. 
04 mrt 23 door lid: Gerrika G
Niet mee bezig, ik ben al blij als ik de gebruikelijke dingen gedaan krijg 😅 
04 mrt 23 door lid: Antoinette loves food...
Jeetje, wat is er met jou gebeurd? 😂😂 Maar lekker hoor! 🥰 Wel besloten de plannen voor de tuin die ik al drie jaar heb, eindelijk door te voeren. Maar nee, geen opruim drang of poets drang. Ik denk dat je daar moeder voor moet zijn? 🤪 Ik ben echt een hele slechte huisvrouw.. Maar dat kan ook aan omstandigheden liggen, idk.. 
04 mrt 23 door lid: Dappere-Dodo
Had ik ook al voor ik moeder werd Inge, daar ligt het niet aan. Ik wil gewoon alle kasten uit mesten alles van de kant af en soppen. Gordijnen wassen, ramen zemen enz enz. Mijn mannen worden er soms knettergek van maar die waren toch niet thuis vandaag 😂😂. De tuin kan mij dan weer gestolen worden dat doen de jongens maar lekker. 
04 mrt 23 door lid: Gerrika G
Nergens last van 
04 mrt 23 door lid: keto_danny
Guess i'm weird like that 😂😂 
04 mrt 23 door lid: Gerrika G
nouuuuuuuw.... ben ook al een paar weken bezig. opruimen. kleding. schoonmaken. herinrichten.in de winter lukt me dat echt niet zo voor kerst. als het dan meer voorjarig word, wil ik de boel aan kant binnen. zodat als we naar buiten kunnen, ik de rest van lente en zomer ook gewoon buiten kan leven. áls het weer 't toelaat. 
04 mrt 23 door lid: Suzepluus
Ik heb het echt als de dagen langer worden. Nog iets te vroeg om de winter en zomer garderobe te wisselen maar dat komt ook vanzelf. 
04 mrt 23 door lid: Gerrika G
Ik hou er ook zo van!. Wij hebben de woonkamer behangen en wat is het prachtig geworden ❤️. Kosten wat maar dan hebbie ook wat🤣. Vandaag een gave gezinsfoto opgehangen (fotoshoot in een oude Westlandse kas laten maken). Ik ben er zo trots op!! 
04 mrt 23 door lid: SnelleEll72
Ik was altijd een ‘slechte’ huisvrouw en kon prima stof en rommel zien liggen. Ik deed bijvoorbeeld de was pas als de schone kleding ‘op’ was 😅 Echter is dat allemaal de laatste jaren (5?) veranderd en toen ik zwanger werd werd ik zelfs wat dwangmatig. Nesteldrang.. Die dwang is er nu van af maar kan alsnog geen troep, volle wasmanden of stof zien. 
04 mrt 23 door lid: SabineS85
Ik had jaren geleden wel eens van die poetsmanies. Toen ik alleen woonde kon ik na een glas wijn wel eens ergens mee beginnen na het avondeten en dan kon ik tot middernacht aan het poetsen zijn. Lees: met een borsteltje alle voegen in de badkamer uitschrobben bijvoorbeeld. 
04 mrt 23 door lid: SabineS85
Eerstvolgende voor mij wordt de keuken eens grondig uitsoppen. Op die kast van vanmiddag na dan. Daar was het gewoon een prop het er maar in zooitje geworden die is nu weer opgeruimd. 
04 mrt 23 door lid: Gerrika G
Enige uitzondering is de puber kamer daar trek ik zolang de voedsel veiligheid niet in gevaar komt gewoon de deur dicht 😬😬 
04 mrt 23 door lid: Gerrika G

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Gerrika G's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.