smootylaatmaar's Logboek, 18 aug 22

kent iemand het gevoel van pijn direct onder de linker Borst. niet zo zeer bij in of uit ademen. maar zo nu en dan een flinke steek. Ik weet dat ik momenteel weer erg hoog in mijn paniek zit. Maar juist dit soort dingen helpen niet. smorgens voel ik me goed, en met het verstrijken van de dag voel ik me steeds verder afglijden. Zaterdag weer werken, zie er enorm tegenop, omdat we nog steeds mega personeel tekort hebben en ik dus weer met een onbekende uitzendkracht werk. En er zitten echte toppers tussen hoor, maar ook krachten die gewoon uren willen maken en niks toevoegen. Daar kan ik me dus nu al zo druk over maken. ja, zinloos, ik weet het. maar toch.
Pascal kwam moe, slap en lusteloos met hoofdpijn en een zeer lijf van trampoline training. Hoppa ik nog verder in de stress. Waarom vertrouw ik nooit op mezelf. Echt hè, ik weet nu al niet meer waar ik over begon met typen of klagen. Soms wordt ik er zo moedeloos van. Terwijl ik hier dan verhalen lees en denk " muts wat heb ik nou te mekkeren ".
pfffffffff, hey de steken zijn weg😶😶😶.
oh ja daar begon ik over.
en deze onzekerheid was dus weg toen ik begon met IF. en sinds 6 weken geleden mijn schildklier waarden weer in de hobbel bleken te zijn, zijn die gedachten weer constant aanwezig. Vandaag weer geprikt voor de schildklier. morgen uitslag.
Bedankt voor het lezen. alweer.
Lama gaat egel spotten.
🦙🦔🔭🔦

Bekijk Dieet Kalender, 18 augustus 2022:
687 kcal Vet: 37,50g | Eiwit: 17,85g | Kolhy: 64,60g.   Lunch: Tasty Basics Muesli Noten en Pitten, Van Gilse Poedersuiker, AH Hollandse Aardbeien, Zaanse Hoeve Yoghurt Turkse Stijl 8% Vet. Snacks/Andere: Patisserie Sacristain Tompouce. meer...
369 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Herken ik. Heb ik ook af en toe, al 20 jaar. Heftige steken zelfs, dat je echt denkt:Mijn laatste dag op aarde is aangebroken. En ik leef nog steeds en volgens mij is het dus helemaal niets aan de hand. 
18 aug 22 door lid: SabineS85
Ik heb die steken ook weleens. Ze gaadan vanzelf weer weg 
18 aug 22 door lid: keto_danny
ik heb het jaren geleden heel vaak gehad, dacht serieus dat ik een hartkwaal had 🫣 Bleek "gewoon" brandend maagzuur te zijn (nu weet ik waarom het in het Engels Heartburn heet 😂). Dus misschien proberen iedere keer als je steken hebt heel rustig een paar slokken koel water te drinken? 😘 
18 aug 22 door lid: Elfje69
Leave! Heb je niet gewoon stiekem een paniekaanval gehad? 🥺 
18 aug 22 door lid: Dappere-Dodo
Ik heb die steken ook al gehad. Hele toeters en bellen aan me gehad aangezien ik vaker hoog hartritme had… alles prima… wat bleek… ik had een aandoening aan mijn ribben door beugelbh’s te dragen. Was een vrouwelijke arts zo slim op bepaalde plekken op mijn ribben te duwen en het daarmee op te wekken 🙈 heb nu bijna een jaar met sportbh’s of topjes gelopen. Kan nu langzaam vaker weer eens een keer een beugelbh aan. 
18 aug 22 door lid: kimberley_2912
Zusje, Ik breek even in hoor! 🤭🥰 Mag ik dan iets heel persoonlijks vragen Kimberly? 🙈🙈🙈 Jij hebt ook een grote cupmaat schat ik in, (ik vind je er prachtig uit zien, dat weet je, dus niet negatief bedoelt!) Heb jij bepaalde bh merken (sport of gewoon) die je fijn vind? En heb jij een “stenen winkel” gevonden die ze verkoopt? Ik heb ook altijd pijn door mijn borsten en bh’s.. Sorry! 😂 Mag ook via een pb trouwens, als het te veel privacy is.. 
18 aug 22 door lid: Dappere-Dodo
Of je zegt gewoon “Nou dodo, dat gaat je geen **** aan!” 🤣 
18 aug 22 door lid: Dappere-Dodo
Ik ken die steken ook en ik loop ook gewoon nog rond gelukkig. Ook hartkloppingen gehad, hartfilmpje laten maken. Niks aan de hand. Bij mij heeft een training mindfulness geholpen met stresshantering. 
18 aug 22 door lid: Nicole71A
Haha geen probleem hoor. Ja klopt ik krijg wel vaker opmerkingen haha. Een collega zei al een keer eerst komt je voorgevel en dan kom jij… omdat ik ook mog eens klein ben met mijn 1.59. Ik koop de sportbh’s nu meestal bij de hunkemoller. De topjes vond ik zelf helemaal niks van steun geven. Voornamelijk was bij mij het probleem dat ik dus 15 kilo was aangekomen maar wel dezelfde omtrek braaf was blijven dragen 🙈 totaal niet op gelet. Totdat ik dus klachten kreeg. Ik had uiteindelijk 100/105 omtrek nodig en ik liep met 85. Ik koop het meeste eigenlijk bij de hunkemoller maar ik kan niet 1 maat pakken en die past. Ik moet echt alles passen. Sapph heb ik ook nog wel eens graag ertussen. Ik ben nu van 100F soms G terug naar gemiddeld 90D soms E en dat is soms nog een hele opgave om een passende te vinden. 
18 aug 22 door lid: kimberley_2912
Ik heb het momenteel ook. Van huis uit heb ik meegekregen dat je dan kou hebt gevat. Komt ook voor op de rug. Kan het niet terug vinden op internet maar voor mij klinkt het logisch en kleed me altijd wat warmer aan, dat helpt. 
18 aug 22 door lid: Arja W
Dat soort opmerkingen kreeg ik op de bouw en op de scheepvaart ook. 😂 “Als je af gaat vallen val je voorover” “Jij hebt geen airbag (🤨) nodig, je blijft toch wel drijven.” Of als die mannen allemaal tussen half dichtgezette wanden door propte: (staanders op 50 of 60, afhankelijk van de rest van de materialen) “Ja dat lukt niet hè, bij jou zit er wat in de weg.” Flauw.. 🤭  
18 aug 22 door lid: Dappere-Dodo
Oh, die miste ik net.. Heb je nog egels gespot zussie?! 🤩🤩 
18 aug 22 door lid: Dappere-Dodo
Whoa, bedankt voor jullie reacties. Ik smijt alles even door elkaar hoor. Inderdaad heb ik dan direct het gevoel " bel 112 maar, hier ga ik. Ook nadat het honderden keren is gekomen en weer overgegaan. Dat van de hearthburn is een goede om te onthouden en ik ben soms in staat om mezelf te kalmeren door te stellen dat het mijn maag is. Vanille vla helpt bij mij goed tegen brandend maagzuur alleen is dat niet altijd in huis, water wel. Ik heb fibromyalgie en Tietze dus ook lichaamshouding zou mee kunnen spelen. Hoewel Tietze meer op het borstbeen zit. Van de bh ga ik onthouden. Draag Inderdaad beugel bh's.heb onlangs een sport bh gekocht bij Hema,vond ik heerlijk zitten doordat het gewicht van je borsten niet over 2 smalle banden wordt verdeeld, maar over een ergonomische rugdeel. Kruislings in mijn geval. 
19 aug 22 door lid: smootylaatmaar
Ik heb vorig jaar november een heel uitgebreid traject gedaan bij de cardioloog ( vorige maand de rekening, nou daar krijg je spontaan hartkloppingen van hoor). En alles is goed. Hartritme, pompfunctie, pompkracht, de hele bups was keurig. bij de fietstest moest ik als 41 jarige een bepaald aantal wat kunnen wegtrappen, ik zat ver boven gemiddeld. En toch is dat niet wat blijft hangen als ik die steken voel. Ik denk inderdaad dat ik uiteindelijk een paniekaanval heb gehad. En op een bepaald moment dacht ik zelfs, gadver ik ben gewoon overspannen. Maar dan niet door werk, maar door privé, door mezelf. Ik geniet nauwelijks meer van iets,alles moet perfect, sluit me af vd buitenwereld, kom nergens aan toe, alles is te veel. Hoog in emoties maar t komt niet los. Als ik een egel wil spotten Jan ik beter in de spiegel kijken. Ikben verdorie zelf aan het veranderen in een schuw stekelig ( prikkelbaar) diertje wat zich het liefst verstopt in de struikjes.  
19 aug 22 door lid: smootylaatmaar
Warmte helpt mij soms ook, hoewel ik meer neig naar knus. Dekentje over, reuze mok thee, en een goed boek. En dan lekkerop de bank. Wat mij nu wel.opvalt.......de keelklachten zijn terug sinds gisteren. En de K.N.O arts zei al dat dit bij mij waarschijnlijk wordt veroorzaakt door stress. Toen dacht ik joh, kan dat. En nu denk ik, ja het is echt dat gevoel dat je keel wordt dichtgeknepen. Dat gevoel als je heeeel lang je best hebt gedaan om niet te gaan huilen. En dat dan de hele dag door. Oh ja en nu moet ik zo de huisarts bellen. Mijn linker oog zat gister ochtend en vanochtend helemaal dicht met viezigheid. Vandaag Lama met bril.  
19 aug 22 door lid: smootylaatmaar
Bedankt iedereen, ik voel me door jullie reacties en soms daarbij persoonlijke verhalen of juist goed onderbouwde adviezen enorm gesteund❤️💋❤️💋 
19 aug 22 door lid: smootylaatmaar
Die steken krijgt(bijna)iedereen denk ik! Ik hoor het regelmatig van anderen en heb het zelf ook wel eens. De pijn bij syndroom van Tietze kan wel uitstralen op plaatsen naast het borstbeen toch? Dus misschien zou het dat kunnen zijn 🥰❤️ 
19 aug 22 door lid: Chrisje.66
Tietze geeft wel maagklachten/maagzuur. Qua pijn is het bij mij redelijk honkvast. Ik weet nog wel dat als je het vanuit je ruggenwervel ofzo naar je ribben hebt dat het dan geen Tietze meer heet ondanks dat de klachten/symptomen het zelfde zijn😁 
20 aug 22 door lid: smootylaatmaar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


smootylaatmaar's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.