smootylaatmaar's Logboek, 20 aug 22

ooooooh en toen was de vakantie weer op en mag ik vanavond weer aan de bak. Een avonddienst...die heb ik noooooit, altijd alleen maar slaapdiensten. Ben benieuwd 😅 of ik op tijd klaar ben. ik hoef maar tot 21:00 maar kan moeilijk een bewoner in de tillift laten hangen omdat ik vrij ben. Dus effe goed afstemmen met mijn collega. De helft van mijn dienst zit ik waarschijnlijk achterstallige mail en rapportage te lezen 🤣🤣🤣. Morgen dan weer gewoon mijn eigen slaapdienst. En dan lijkt het alsof je vakantie nooit heeft plaatsgevonden 🤦‍♀️😄. Er veranderd eigenlijk nooit iets bij ons op de groep. Dat is dan weer een voordeel van een groep die uit bijna alleen mensen die functioneren binnen het spectrum ( jaja, zo zeggen we dat tegenwoordig geloof ik).

Bekijk Dieet Kalender, 20 augustus 2022:
650 kcal Vet: 26,02g | Eiwit: 21,94g | Kolhy: 77,48g.   Lunch: Tasty Basics Muesli Noten en Pitten, Van Gilse Poedersuiker, AH Hollandse Aardbeien, Zaanse Hoeve Yoghurt Turkse Stijl 8% Vet. Diner: Italiaanse Bol. meer...
459 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

37 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 30
Reacties 
* bestaat. Sorry ik ontdekte dat ik mijn zin nog niet had afgemaakt 🤣🤣 
20 aug 22 door lid: smootylaatmaar
Werk ze! Ik ben bijna klaar 🥰 
20 aug 22 door lid: keto_danny
21:13 uur, ik hoop dat je al lekker 13 minuten klaar bent met werken 🥰🥰 
20 aug 22 door lid: Dappere-Dodo
Net thuis!!! Nadeel van 3 weken vrij is dat ik mijn wachtwoord niet meer weet🤣🤣🤣. En ik moest echt net de laatste werkdag een nieuwe instellen🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. Maar goed 
20 aug 22 door lid: smootylaatmaar
Even ict bellen? 🤭 
20 aug 22 door lid: Dappere-Dodo
Ik heb het weten uit te vogelen. Nu voor morgen maar een notitie gemaakt. Een ezels bruggetje om het te onthouden 😄 
20 aug 22 door lid: smootylaatmaar
Hopelijk heb je een fijne eerste werkdag gehad! En wat fijn dat het bij jullie lukt om 3 weken vakantie op te nemen 🥰 Wij kunnen maximaal 2 weken aansluitend opnemen in de zomermaanden. 
20 aug 22 door lid: Chrisje.66
Nou dat verandert misschien ook nog wel bij ons gezien de rooster puinhoop van dit jaar. De vakantie planning is goed gekeurd op de oude locaties. En toen de 2 teams na de verhuizing samen werden gevoegd in de nieuwe locatie, bleek dat die aanvragen nooit op elkaar waren afgestemd. Iets wat wij al een aantal keren hadden gevraagd. Daarbij een mega personeel tekort....en tadaaaa puinhoop🥳🥳 
21 aug 22 door lid: smootylaatmaar
Ondanks alles…fijn je weer te horen. Was de vakantie wel verder fijn, ondanks dat Scalle ziek was?  
21 aug 22 door lid: annemiek rembil
Scalle is nog steeds wat half. Zo futloos, heeft zelfs geen zin in gamen😱😱😱. En dat zegt wat. Het opzetten en afbreken van de vouwwagen ia altijd een soort van relatietestje🤣🤣 En ook dit jaar hebben we die goed door staan. Ik had geen wensen voor de vakantie behalve dat ik graag naar mijn oom en tante wilde. Mij oom is al ziek zolang ik me kan herinneren en ik was elke vakantie bij hen te logeren. We waren nu zo dichtbij🥰🥰, dus even een bakje koffie gedaan. Zolang we samen zijn ben ik tevreden. Onrustig soms maar tevreden. Smorgens om half 7 lekker bij de vouwwagen een stuk van t congres kijken. Eekhoorn gezien, konijntjes en roodborstjes zo dichtbij. Heerlijk begin van de dag. 
21 aug 22 door lid: smootylaatmaar
En ik zag je berichtje Annemiek, ik zal er op antwoorden. ❤️ 
21 aug 22 door lid: smootylaatmaar
Oh , jij kon kijken naar t congres. Wij niet helaas , dus moeten we nog inhalen. Mijn zoon zei dat het erg mooi onderwijs is weer ☺️ 
22 aug 22 door lid: annemiek rembil
Ik probeer elke dag een stukje. En er zitten zeer zeker weer van " ooooh ja" momenten in. Vooral als t over het gezin gaat🙂.  
22 aug 22 door lid: smootylaatmaar
Oké, tja…te laat 😳 
22 aug 22 door lid: annemiek rembil
Te laat???? 
22 aug 22 door lid: smootylaatmaar
Ja , mijn kinderen zijn de deur al uit 🤗. En hoor nu dingen die ik eerder had willen snappen 🤭 
22 aug 22 door lid: annemiek rembil
🤭🤭ahzo ja, ik probeer het dan maar gewoon breed te trekken.. En dan kun je "gezins advies" ook nog gebruiken in je relatie met mensen die je lief zijn.  
22 aug 22 door lid: smootylaatmaar
Dit jaar in ieder geval nog fijn 3 weken gehad smooty 🥰 Volgend jaar zal het inderdaad misschien wel moeizamer gaan als ik hoor wat er allemaal speelt ! En die problemen met personeelstekort hebben bijna overal voortaan. Waar ik werk is het team min of meer compleet maar er moet niks geks gebeuren want we hebben best vaak extra moeten werken ivm uitval van collega’s. 
22 aug 22 door lid: Chrisje.66
Ja eigenlijk elke branche heeft personeel krapte. Vreselijk. Bij ons werd zelfs kantoor personeel ingezet in de zorg, heel leuk bedacht maar het werkt niet. In de tijd dat ik iemand een tillift oid uitleg, heb ik de cliënt bij wijze van al 2x uit bed kunnen halen. De lichamelijke verzorging vinden veel niet echt prettig om te doen, door diverse cliënten met een verhoogd verslik risico mogen ze niet alleen bij de eetmomenten aanwezig zijn. Medicatie mogen ze niet geven. Je moet mij daarintegen ook niet vragen de salarisadministratie te doen,of werkbare roosters e.d te maken. Daar heb ik dan weer geen kaas van gegeten. Ik heb 117 overuren 😱😱, uitbetalen is belasting technisch niet altijd in je voordeel, maar vrije tijd ervoor terug nemen kan ook niet, want we krijgen de diensten al niet rond.  
22 aug 22 door lid: smootylaatmaar
Eigenlijk gek dat er zoveel personeel tekorten zijn overal. Waar zijn ze dan? Niet op een plek waar ook tekorten zijn 🤷🏽‍♀️ Ja smooty, dat is ook wel zo, ik weet het. Maar vind het wel jammer dat ik het eerder niet hoorde.  
22 aug 22 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


smootylaatmaar's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.