Dottieapple's Logboek, 10 mrt 21

Geroosterde aziatische spruiten met cashewnoten en kalkoen 🙃

Bekijk Dieet Kalender, 10 maart 2021:
1123 kcal Vet: 51,55g | Eiwit: 75,91g | Kolhy: 91,93g.   Diner: AH Oestersaus, Sojasaus (Shoyu), Kalkoenvlees, AH Hamblokjes, Gesneden Ham, AH Gezouten Cashewnoten, AH Spruiten. Snacks/Andere: Fever-Tree Ginger Beer, Truffel, Paasei, AH Gelderse Gekookte Worst, TUC Cracker, Maggi Opkikker Drinkbouillon Pikante Kip. meer...
2422 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

52 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Dat ziet er heerlijk uit😍🥰 
10 mrt 21 door lid: carolinequichou
We aten bijna hetzelfde: gewojte spruiten met pinda's en kip.  
10 mrt 21 door lid: Tijmpje
Superlekker :-) Probeer de Carbs even weer wat te minderen.  
10 mrt 21 door lid: Dottieapple
Had Spruitenstamppot met cashewnoten! 😛 
10 mrt 21 door lid: Suzepluus
Zit in de lucht ;-) de spruiten. Morgen ga ik lekkere pan verse tomatensoep maken. Van trostomaten.  
10 mrt 21 door lid: Dottieapple
Soep is ook altijd lekker. Vorig weekend een grote pan verse goulash soep gemaakt. En komend weekend maak ik romige bloemkoolsoep en pompoensoep.  
11 mrt 21 door lid: Tijmpje
Heerlijk, ik ben zo dol op soep. Voor het weekend staat hier chili con carne op het menu, met stoofvlees. Verder ga ik eens even bedenken wat voor maaltijdsalade ik kan maken.  
11 mrt 21 door lid: Dottieapple
Oeh ziet er heerlijk uit. Ben gek op spruitjes. Wat heb je ermee gedaan? 
11 mrt 21 door lid: fleurkr
Gekocht in Azië toch? 🤷🏽‍♀️🤣😉 
11 mrt 21 door lid: annemiek rembil
LOL :-) Ja even op en neer naar zjina geweest. Wat heb ik er mee gedaan, wacht.. *gaat link zoeken. Kan ik dus niet meer vinden. Anyway, denk denk. Sausje gemaakt van soyasaus, sriracha, knoflook, hoisin en honing. Dit door de gedopte en gehalveerde spruitjes geroerd. Op bakpapier op bakplaat, hier nog wat sesamolie over gesprenkeld, in de oven gedaan op 200 voor ongeveer 25 a 30 min. weet niet meer. De cashews in de pan geroosterd en eroverheen gedaan. had ook nog 100 gram hamreepjes, die ook beetje gebakken en door de spruitjes gedaan. Was echt lekker en voor herhaling vatbaar!  
11 mrt 21 door lid: Dottieapple
Haha, gelukkig heb je het nu hier opgeschreven anders had je het het ook niet meer geweten. 👍 
11 mrt 21 door lid: annemiek rembil
Precies! :-) Nou... kind laat net weten dat hij ergens anders gaat eten... dus de tomatensoep schuift naar morgen. Had recept gezien met kip en sperziebonen in honing mosterdsaus.. manlief laat even weten, ik heb hele dag cursus.. pauze tussen 17.30 en 18.30. Zit op een schema! pff  
11 mrt 21 door lid: Dottieapple
Ik had halve bloemkool over en meer dan een 3/4 oranje pompoen, dus vandaar. Bloemkoolsoep is iig al voor zaterdag. Pompoensoep voor de vriezer. Want zondag ga ik een (bladerdeeg)plaattaart maken met pompoen, kip, rode ui en geitenkaas, dus da's weer ff genoeg pompoen voor één weekend. 
11 mrt 21 door lid: Tijmpje
Dank voor je receptje. Ga van de week ook maar eens maken 😉 
11 mrt 21 door lid: fleurkr
Lekker Tijmpje, hoef je je daar niet meer druk over te maken, ik vind het echt wel lastig hoor soms, wat te eten, soms helemaal geen inspiratie meer. Die plaattaart klinkt heel lekker, maar alles met bladerdeeg is lekker. Ik ben nu weer 2 broden aan het bakken, maar 1 is alweer gereserveerd. Die wordt morgen cadeau gedaan. Het ruikt hier onwijs lekker. Heb gisteren een tosti ijzer aangeschaft. Ik maakte wel eens tosti van leftover zuurdesem, maar in de pan, en dan toch weer meer boter/olie nodig. Heerlijk ... zuurdesemtosti met gruyere!  
11 mrt 21 door lid: Dottieapple
Oh, maak me gek. Klinkt goed. Of vers zuurdesemspeltbrood (zoals wij altijd hebben) met rauwe ham en pittig belegen boerenkaas. Zalig. Ik wil ook nog wel eens een left-over homemade pesto ertussen doen met gekookte ham of kipfilet en dan een klein beetje mozzarella toevoegen aan de kaas. 
11 mrt 21 door lid: Tijmpje
Rosbief parmezaan en geroosterde pijnboompitjes ook erg lekker, uiteraard op bedje van rucola ;-) Wij hebben vaak Comte en Gruyere en Schwartzwalder schinken er op. Qua zoet vind ik wat sinaasappel marmelade helemaal het einde... ach waar is het nu niet lekker mee !  
11 mrt 21 door lid: Dottieapple
Ach jee. *Zucht 
11 mrt 21 door lid: Tijmpje
LOL 
11 mrt 21 door lid: Dottieapple

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dottieapple's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.