smootylaatmaar's Logboek, 11 dec 20

Oké, hier komt een heel warrig verhaal. waarvoor alvast excuses.
Maar ik ben even wat tips, advies, luisterende oren nodig.

vandaag 2 mannen voor de glasvezel aan de deur. onverwacht. Maar in maart was het verkeerd aangelegd dus ze zouden het komen herstellen maar het bedrijf wist niet precpreci es wanneer. waarschijnlijk had corona daar ook mee te maken.
Maar goed, de mannen waren er. Ze misten echter een onderdeel, om van 2 kabels, 1 kabel te kunnen maken
ze kwamen mij melden dat ze dit gingen halen op de zaak. prima, ik zat in de woonkamer. Met dat ze de voordeur uitliepen hoorde ik 1 zeggen, hè snoepjes die neem ik meen.
later toen ze weg waren drong het pas tot me door en t ooen ik op het dressoir in de gang keek, waren de snoepjes die daar hadden gelegen inderdaad weg.
Ik helemaal in de war, wat moet ik, ze komen nog terug, wil ik dat wel ....lawine aan gedachten. Dus ik heb het bedrijf gebeld.
het bedrijf heeft de opzichter gebeld, en de opzichter de man in kwestie.
uiteindelijk kwamen ze terug met onderdeel en de snoepjes. heel vaag verhaal dat ze op de drempel hadden gelegen en hij dacht dat ze van hem waren (hij heeft ook altijd snoep in de auto zei hij).
ook zei hij dat hij nog naar me had geroepen of het mijn snoep was, en dat hij dacht dat ik nee zei.
Ik heb gezegt dat ik dit een vreselijk nare situatie vind. Dat ipv roepen hij beter bij me had kunnen komen. uiteindelijk gezegd, klaar, ik wil geloven dat je een vergissing hebt gemaakt. Ik heb zijn excuses aanvaard. elleboog gegeven.
zijn baas gebeld, gezegt d at t wat mij betreft klaar is nu.
even later roept hij me voor uitleg over wat ze hebben gedaan. begint te huilen en meld dat hij ontslagen is. Ik boos, zijn baas gebeld, maar het blijkt dat er wel meer klachten waren. over zijn manier van werken. En mijn klacht was de druppel.
Ik voel me zoooo naar, ben er ziek van. waarom heb ik zo hysterisch gereageerd, waarom gel i ik gebeld, waarom niet eerst met hem gepraat. Ik ben misselijk van stress. Wees eerlijk, heb i k hem laten ontslaan door mijn overdreven reactie, heeft hij zichzelf laten ontslaan door zijn niet handige actie......of zijn we samen schuldig.
Bedankt voor het lezen😧😧

20 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik heb vannacht nog wel 3 uren wakker gelegen. Malen , malen. Mijn man heeft er gisteren tegen geraced om eerder thuis te zijn dan dat de mannen terug waren met het onderdeel. Hij stond buiten, bezig met de stenen weg te halen waar de kabel langs moest. Stond daar als een 1.90 m back-up voor mij. Was het volledig met mij eens. Maar heeft mij het woord laten doen, omdat hij er natuurlijk niet bij was toen het allemaal gebeurde. Voor ik melding maakte bij het bedrijf heb ik eerst gebeld met mijn man, Marc. Marc zei ook dat ik ze weg mocht sturen als ik het niet meer prettig vond als ze hun werk afmaakten.  
12 dec 20 door lid: smootylaatmaar
Tjee, wat een rotsituatie. Maar dit is puur en alleen door zijn eigen handelen, echt hoor. Jouw reactie heeft hier niet voor gezorgd, maar dat hij zelf zorgt voor klacht op klacht. Anders was het bij de volgende klacht toch gebeurd. En probeer Omdenken: je hebt zijn baas en wss ook collega's een plezier gedaan door hen niet langer op te schepen met zo iemand. Een volgende keer komt ie de handtas van iemand tegen, en dan...?  
12 dec 20 door lid: Tijmpje
Als jij niet had gebeld had iemand anders waarschijnlijk wel gebeld en was de man in kwestie alsnog ontslagen. Het is dus zeker niet jouw schuld. Het is de man zijn eigen fout dat hij geen goed werk levert. 
12 dec 20 door lid: kaithlynnpieters
Dank jullie wel❤🥰. Jullie steun doet me echt goed. 
12 dec 20 door lid: smootylaatmaar
Ach , daar zijn we voorrrrrrr 🌟😋 
12 dec 20 door lid: annemiek rembil
❤, gauw spullen pakken nu, en weer de slaapdienst in.  
12 dec 20 door lid: smootylaatmaar
Fantastisch gedaan! Zo vaak wordt mensen de hand boven 't hoofd gehouden nadat een terechte klacht jegens hen is geuit. Wat dat betreft kan ik begrijpen dat je dit resultaat niet gelijk verwacht had. Maar het is zo goed geregeld. Wie steelt mag ontslag verwachten. Klaar. 
12 dec 20 door lid: TantePollowop

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


smootylaatmaar's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.