Wurmsoup's Logboek, 11 jul 19

Deze week besloten zo min mogelijk dierlijke producten te eten. eet al geen vis en vlees. Nu zuivel minimaliseren. Inspiratie uit diverse YouTube video's. ik ben benieuwd wat de effecten zijn.

Bekijk Dieet Kalender, 11 juli 2019:
463 kcal Vet: 15,28g | Eiwit: 15,09g | Kolhy: 76,67g.   Ontbijt: Aardbeien, Spinazie, Sojamelk. Lunch: Banaan. Snacks/Andere: Lidl Pecannoten. meer...

18 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 22
Reacties 
Goed zo! 
11 jul 19 door lid: Rosie Knor
Vermoedelijk een te kort aan vitamine die in deze producten zitten 🤭 
11 jul 19 door lid: HellRaver
B12 zit ook in sojamelk. Welke vitamines nog meer?  
11 jul 19 door lid: Wurmsoup
Naja omdat je ook zuivel gaat minderen. Calcium, creatine, omega3, ijzer bv 
11 jul 19 door lid: HellRaver
Ah ok. Dat zijn denk ik meer vitamines die je mist omdat je geen vlees of vis eet. Dat doe ik al langer niet en daarvoor heb ik een supplement. Ik denk niet dat ik met het laten vallen van zuivel veel extra vitamines mis ten opzichte van vis/vlees. Dank in ieder geval voor het meedenken.👍 
11 jul 19 door lid: Wurmsoup
En eiwitten. 
11 jul 19 door lid: boobyfrog
Booby, eiwitten kun je ook uit sojamelk, noten en groenten halen hoor 🙂 
11 jul 19 door lid: Wurmsoup
Ik eet geen vlees en vis. Zou ik ook extra supplementen nodig hebben? Ik eet al jaren zo. 
11 jul 19 door lid: annemiek rembil
En peulvruchten :) 
11 jul 19 door lid: TommeyLou
Ik wil ook weer minderen met zuivel 
11 jul 19 door lid: TommeyLou
Goed bezig! 
11 jul 19 door lid: TommeyLou
@Annemiek, als je vegetarisch gevarieerd eet maar wel regelmatig zuivel, ei, kaas oid heb je geen supplement nodig. Met veganistisch eten (dus alle dierlijke producten laat je liggen), is dat wel zeer aan te raden. Vooral calcium, vitamine B12 en eiwitten moet je op letten als je veganistisch eet. (Flex-)vegetariërs krijgen daarvan voldoende binnen (wel op volkoren producten letten voor het ijzer) 
11 jul 19 door lid: conormacgregor
Dank je Conor, ik eet iedere dag 1-2keer magere kwark en dan per keer 250 gram, 3-4 pd magere melk in de koffie. Verder af en toe kaas op brood.  
11 jul 19 door lid: annemiek rembil
Ik kocht vanmiddag nog 4 lekkere harinkjes bij de Jumbo. Ik eet zelden vis. En weinig vlees behalve frikandellen.  
11 jul 19 door lid: boobyfrog
wat eet je dan aan eiwitten vlees vervangers? vlees en vis zitten veel eiwitten en geen koolhydraten..helaas nog niks gevonden waarmee ik het kan vervangen.. ik eet koolhydraatarm voorlopig. 
11 jul 19 door lid: Hanneke27
Eiwitten kun je uit veel dingen halen. Denk aan soja, tofu, tempeh, linzen, pompoenpitten. Met Google kom je een heel eind. Ik heb vandaag sojamelk op, spinazie, aardbeien, banaan en noten. Ik combineer mijn eten zodanig dat ik de mix tussen koolhydraten, vetten en eiwitten binnenkrijg die ik op deze app heb ingesteld.  
11 jul 19 door lid: Wurmsoup
Thx google heb ik ook gedaan maar in veel dingen zitten ook koolhydraten. Die wil ik voornamelijk uit groente halen. Ik zag wel vega tofu die weinig koolhydraten had.. maar echt 0.. nog niet gevonden. 
12 jul 19 door lid: Hanneke27
Nee, dat klopt. Wel heel goed dat je je koolhydraten zoveel mogelijk uit groente haalt, maar het is inderdaad lastig om plantaardige eiwitten te eten zonder koolhydraten.  
12 jul 19 door lid: Wurmsoup
Klopt helemaal  
12 jul 19 door lid: HellRaver
Jeeej, je gaat een flinke bijdrage leveren aan een wereld met minder dierenleed en een leefbaar klimaat. Voor je eigen gezondheid kan het ook heel gunstig zijn, let wel goed op dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. In het begin kan dat even zoeken zijn omdat je toch op een andere manier gaat eten. De app cronometer kan je hierbij goed helpen! Volg mij vooral voor inspiratie 😊 
12 jul 19 door lid: kuss_emmaa

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Wurmsoup's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.