lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 28 mrt 19

Even van me afschrijven. Al een paar dagen vreetbuien uit kwaadheid😡. Dinsdag ochtend is mijn vader beroofd van z’n portemonnee. Echt een laffe daad om met z’n 3en (laat nationalitijd even in het midden maar ze spraken Frans) een man van 76 te laten struikelen en dan z’n portemonnee uit z’n zak graaien. Later die dag zijn er nog 2 berovingen geweest en de politie vermoed dezelfde daders. Er zijn 2 verdachte (15 en 16 jaar) aangehouden. Het onderzoek loopt nog. Ik ben echt heel boos en maak me eigenlijk steeds kwader erover. Ik hoop dat ze snel achter slot en grendel gaan, maar ze zullen er wel met een taakstraf af komen. Ik hoop voor mij dat de vreetbuien snel weer overgaan.
Vanmiddag naar de Internist voor mijn bloeddruk. Hopen dat ik van de medicijnen af kan. Zou mij weer een goed gevoel de goede kant op geven. Fijne dag iedereen.

Bekijk Dieet Kalender, 28 maart 2019:
1856 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Snap dat je kwaad bent. Ik word al kwaad als ik zoiets hoor of lees. Sterkte! 
28 mrt 19 door lid: TommeyLou
Ik vindt het zo erg voor je vader, kan het überhaupt niet vatten dat andere mensen die andere mensen hun spullen stelen. Hoop dat ze snel opgepakt worden. Ik voel met je mee ken het gevoel goed, omdat ze mijn tas gingen stelen met shoppen jaren geleden met een dikke portemonnee erin. Ik zou zeggen sterkte en beterschap voor je vader. 💐 
28 mrt 19 door lid: askym32
Grrrrr...... 😠 
28 mrt 19 door lid: Suzepluus
Vreselijk wat je vader is overkomen! Als ik dit lees voel ik mijn bloed koken! Alleen, je staat machteloos en die slappe hap van een justitie hier laat ze toch weer snel lopen. Krijgt je vader slachtofferhulp? Ik leef met jullie mee! Sterkte! 😡 
28 mrt 19 door lid: Kasje47
Sterkte, echt rot. Maar laten die sukkels niet zorgen voor toename in je gewicht. Gun ze dat niet!  
28 mrt 19 door lid: annemiek rembil
Goh Hee, laat jezelf er niet onder lijden! Ja het is een vreselijk laffe en stomme zwakke daad van zulke minachtend minderjarige eikeltjes. Geen idee van de problemen om hen heen. Of van wat menselijk is. Ik wens je vader sterkte en jou ook. Ga maar gauw naar hem toe.  
29 mrt 19 door lid: rudeltje
Bedankt voor jullie jullie medeleven, doet me goed. Met mijn vader gaat het gelukkig goed. Wel geschrokken, maar vooral kwaad dat dit gebeurd. Ik hoop echt dat ze gepakt worden en een behoorlijke straf krijgen, maar dat zal wel niet gebeuren.  
30 mrt 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
En dàt is misschien het ergste 🧐 
30 mrt 19 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.