volvocrosser's Logboek, 26 nov 18

Hey meiden...
Ken dit helemaal niet van mezelf maar ik ben echt anders dan anders...😔
Eet alles wat los en vast zit.
Voel me niet top. Slaap veel. Ben niet erg actief.
Durf me niet te wegen... krijg mezelf maar niet bij elkaar geraapt lijkt wel.. $%#<?!-zooi😔😔

Denk wel aan jullie hoor!
Kusss😘😘

28 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 28
Reacties 
Wees lief voor jezelf! Misschien heb je iets onder de leden en heeft je lichaam iets nodig. Voel je niet schuldig, dat maakt het alleen maar erger! Iedereen heeft weleens zo'n moment, ook dit gaat weer over. 
26 nov 18 door lid: Tianvanthe
Nou, het duurt wel lang hoor... voel me niet ziek, enkel futloos. Slecht en veel eten werkt dan ook niet mee. Ik wéét het allemaal zo goed, maar doe dr niets mee. Zo stom.  
26 nov 18 door lid: volvocrosser
Ik miste je al op de app. Wat vervelend dat je je zo voelt. Het lijkt wel dat je lichaaam prima kom afvallen maar nu je je doel behaald had, dat je lichaam en geest weer in de oude gewoontes springen. Dat klinkt als heel vervelend. Natuurljk kan ik vanalles tegen je gaan zeggen, maar ik ben bang dat dat juist averechts gaat werken. Heel veel succes met het terugvinden van jezelf, binnenin je lichaam zit die slanke vrouw die je wilt zijn.  
26 nov 18 door lid: Roosmarijn2108
Een tijdje geen dieetdoel hebben, is dat een idee? 
26 nov 18 door lid: Tante Deb
Misschien zijn het de korte, donkere dagen ? Ik heb daar ook moeite mee. Misschien dat toch even wegen je wakker schudt zodat je het in elk geval niet teveel uit je handen laat glippen. Hoe dan ook : ik hoop dat je je snel weer beter voelt. Sterkte ☘ 
26 nov 18 door lid: mo.mo3
Hey meis,wat balen voor je! Als je je echt niet goed voelt zou ik gewoon even bloed laten prikken. Uit eigen ervaring weet ik dat dat verklaring kan geven. Vitamine D, B12 en ijzer iig. Deze kunnen veel invloed hebben op je energieniveau en slaapbehoefte. Take care😚 
26 nov 18 door lid: letsdoitnow2018
Hopelijk voel je je gauw beter! Sterkte! 
27 nov 18 door lid: dani.p2
Sterkte! 
27 nov 18 door lid: TommeyLou
begin gewoon ff met iedere dag 10 minuten wandelen, JUIST op momenten dat je het minste zin hebt, dat kan mij soms echt een boost geven. en probeer niet "te lief" voor jezelf te zijn. het gaat allemaal om mindset en van slachtoffer-schap is nog nooit iemand beter geworden! dus cheer-up! 🤗😘 
27 nov 18 door lid: Elfje69
Als je werkt naar een doel is dat makkelijker dan wanneer je daar echt zit. Dan weet je dat wat je nu doet ‘voor altijd’ is. Oftewel: altijd uitkijken of iets wel of niet past in de caloriebehoefte, en niet ongegeneerd het laatste koekje/nootje/avocadootje snel erin gooien. Ga dus zorgen voor extra verbruik, wandel een uur of meer en beloon je zelf met een van tevoren geplande beloning en geniet er echt van. Helpt echt! 
27 nov 18 door lid: MargreethT
Ik denk inderdaad dat je jezelf moet pushen. Ik heb ook wel eens geen zin, maar als ik het dan toch doe komt de zin er wel.. En ik zou ook wegen met struisvogelpolitiek kun je erg ver afdrijven en wordt het alleen nog maar lastiger. Hierbij spreek ik uit ervaring.. Ik heb nu met mezelf afgesproken dat ik me minimaal 1x in de week moet wegen ook als het slecht gaat. Is toch een stok achter de deur.  
27 nov 18 door lid: Biancano1984
Hey Volvocrosser, ik zit nu ook al zo`n 2 maanden in hetzelfde schuitje. Ik wil wel maar het lukt gewoon niet. Weet heus wel welke goede keuzes ik moet maken maar ergens lukt het gewoon niet. Ik denk dat het een combinatie is van misschien wel even een beetje dieetmoe zijn en de koude donkere dagen (persoonlijk heb ik dan altijd meer honger/trek en energie nodig, drink minder water omdat ik het gewoon koud vind). Ik heb nu tegen mijzelf gezegd dat ik de maand december gewoon mag eten wat ik wil, mits ik maar niet in gewicht aankom. Dus wel even de koolhydraten en eten wat ik normaal afslaat. Januari is dan voor mij weer het begin van een nieuwe start. Je wordt er alleen maar ongelukkig van als je iets wilt en het lukt niet. Dus deze maand is voor mij en in januari gaan we er weer tegenaan. Misschien een detox kuur om je lichaam te zuiveren en je hoofd te resetten van alle suikers en KHD(en alle dagen waarop het wel lukt is dan weer meegenomen). De moed niet opgeven hoor!!! 
27 nov 18 door lid: 010Natalie010
Ik had je al een poosje gemist idd. Wat mij helpt om deze donkere dagen door te komen is veel te bewegen. Vorig jaar op dit moment was ik ver heen. Ik zag overal tegenop. Het eten lukte me niet. Ik wil niet zeggen dat dat de oplossing is, maar wel dat het voor mij heel goed heeft geholpen. Dit jaar heb ik er veel minder last van. Ik hoop dat jij jou weg mag vinden in je zoektocht naar balans. Sterkte!! 
27 nov 18 door lid: Zonnetje inhuis
haha ik hoop het ook. Het is echt om moedeloos van te worden. Je wilt zo graag maar toch lukt het niet. Ik wil ook absoluut echt niet meer aankomen. En ik wil ook graag nog een paar kilo afvallen zodat ik eindelijk weer een gezonde BMI heb. Qua figuur ben ik prima tevreden met hoe ik er nu uitzie en mede door het sporten wordt het ook alleen maar beter. Maar ik wil zo graag gezond zijn en een goede BMI hebben. Nu ben ik gemiddeld zo`n 8 uur in de sportschool te vinden per week., dat lijkt mij toch genoeg beweging? Denk niet dat het thuisfront het echt gezellig vind als ik nog meer weg ben hihi. Ah joh we doen ons best en de eerste 25 kilo zijn eraf dus we zijn op de goede weg. En ja ik was even wat minder actief hier. Had er even geen zin in en ik heb het op het moment ook erg druk maar ik ga het echt wel weer oppakken hoor. Heb jullie echt nodig om op het goede pad te blijven!! 
27 nov 18 door lid: 010Natalie010
Zo jammer! Het lijkt er idd op dat iemand ff dieet-moe is. Zeker in deze donkere dagen, en die beginnen niet als ze er zijn , maar al even daarvoor. Anders even naar de dokter, misschien een winterdip? Succes.  
27 nov 18 door lid: annemiek rembil
In het algemeen zijn mensen doorlopend geneigd om het slagen in hun doelen volledig en met trots op hun eigen conto bij te schrijven. Maar ook om hun eigen gedrag dat tot falen leid, op te hangen aan allerlei mogelijke excuses, het liefst buiten zichzelf. Terwijl als er wat veranderen moet, mensen toch écht helemaal zélf aan de slag moeten. Hoe sterk ben je als je straks weer over jezelf kan zeggen dat je je herpakt hebt, de boel weer onder controle hebt? Het afvalproces is geen rechte lijn tenslotte, het is vallen ....én opstaan. Vooral dat laatste. 
27 nov 18 door lid: Tijmpje
Wat rot. Heel veel sterkte! Hoop dat t snel beter mag gaan, langs de dokter gaan kan nooit kwaad en wie weet voel je je dan snel beter. Liefs!! 
27 nov 18 door lid: marrrrissa
Hou van jezelf, begin weer met een klein doel als je dat haalt en dit bv een paar dagen volhoudt dan komt e ommekeer 
27 nov 18 door lid: Annaliese56
Mooie woorden zijn allemaal al beschreven, kop op, digitale knuffel, gaan met die banaan! 
27 nov 18 door lid: suzannevdv
Ah joh als de voorraden weer zijn aangevuld beginnen we weer met goede moed. Heeft geen zin om te forceren Dat werkt toch niet. Probeer het per dag gewoon goed in de gaten te houden. 
28 nov 18 door lid: 010Natalie010

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


volvocrosser's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.