oke88's Logboek, 23 jul 18

Vraagje. Kan je met 20 kilo afvallen buikvel overhouden? Ik ben daar wel bang voor nu ik alle verhalen lees en vraag mij af of ik te snel afval nu.. :(

   Ondersteun   

1 tot 20 van 23
Reacties 
Ligt veel aan je leeftijd denk ik. Bij jonge mensen past de huid zich beter aan💃 
23 jul 18 door lid: Mollie1953
Ik ben 30 🙋‍♀️ 
23 jul 18 door lid: oke88
Het scheelt veel als je rustig afvalt en veel drinkt en niet rookt. Dan is je huid wat flexibeler. Ik ben 30 kilo afgevallen en heb een klein beetje los vel, zie je als ik buk. Ben 42 dus moet ik oplossen door er meer spier onder te stoppen. Het is pas een serieus probleem als je 40-50-60kg af gaat vallen.. 
23 jul 18 door lid: ubes
Dankjewel Ubes!!! Dat water daarbij hielp wist ik niet. Ik zal denken aan meer water drinken. Daar ben ik zo slecht in soms.🙄 
23 jul 18 door lid: oke88
Ik ben keihard afgevallen, en hiervoor eerder ook zoveel zo snel afgevallen en daarna weer de helft er van aangekomen. Daar van had ik nog los vel voor ik al begon hier aan. Maar, alsnog het valt bij mij best heel erg mee hoor! Wil wel eens een foto plaatsen er van als je benieuwd bent. Ik zou aanraden om het op 0,5 kg per week te houden, dan krijg je het het minste. Maar ook al val je 3 per week af, het hoeft niet direct een drama te zijn. 
23 jul 18 door lid: lgreinerart
maar net of je je huid verzorgd hoe snel je afvalt en leeftijd. hoe vaak aankomt weer afvalt. 
23 jul 18 door lid: bianca114,7
En vergeet je aanleg niet! Sommige mensen zijn na veel afvallen weer strak en hebben dus gewoon ook geluk dat hun aanleg ook meewerkt. Sommige mensen vallen minder af, doen verder alles goed, en houden tóch vel over. We willen wel maar kúnnen soms gewoon niet alles controleren. 
23 jul 18 door lid: Tijmpje
Ik denk dat het zoals genoemd van meerdere factoren afhankelijk is. Langzaam afvallen, sporten, leeftijd. Zelf heb ik na het snel achter elkaar krijgen van kinderen nog weinig illusies ten aanzien van mijn buik, maar als je echt ongelukkig zou worden van het vel kun je tegen die tijd plastische chirurgie overwegen. 
23 jul 18 door lid: Magheteenonsjeminderzijn
Na zwangerschappen breekt je huid. Dat is minder het geval met snel afvallen door dikte. 
23 jul 18 door lid: ubes
20kg afvallen zou moeten lukken. Doe t rustig aan en smeer je elke dag in met amandel olie. Die tip kan ik je wel geven! 
23 jul 18 door lid: lgreinerart
@ubes Ik bedoelde meer dat mijn buik al niet meer te redden is 😄, maar je hebt gelijk idd. 
23 jul 18 door lid: Magheteenonsjeminderzijn
Bedankt voor de tips!! Over amandelolie had ik nog niet gehoord. Ik ga dat zeker aanschaffen! Alles wat helpt is mooi meegenomen. Dankjewel😊 Voor mijn 2 zwangerschappen was ik het meest trots op mijn buik. Gelukkig heb ik weinig striae overgehouden van mijn 1ste zwangerschap en dat is nu zo goed als verdwenen. Dus het wordt hoog tijd wat met de kilo's te doen. :/ Nog 14 te gaan...  
23 jul 18 door lid: oke88
Amandelolie zit vol vitamine E wat er voor zorgt dat de huid elastisch en goed gehydrateerd blijft. Het werkt beter dan anti rimpel creme! ( en sowieso, het is super goed voor je huid joh! M’n gezicht is er helemaal egaal van geworden en m’n wallen zijn weg )  
23 jul 18 door lid: lgreinerart
Het lijkt erop dat er inderdaad veel verschillende ervaringen zijn en veel verschillende factoren een rol spelen. Ik weet niet of er ook nog een duidelijk verschil bestaat in risico´s tussen mannen en vrouwen, maar ik beschouwde het risico op los buikvel bij mij behoorlijk hoog. Man, 54 jaar, niet sportend, in 1,5 jaar 50 kg afgevallen, met twee terugvallen van resp 15 en 7 kg en de laatste 20 kg in een relatief snel tempo verloren. Enige positieve factor is dat ik niet rook. Tot op heden heb ik geen (voor)tekenen kunnen zien van problemen met los vel. Afkloppen, want dat is een complicatie die ik er echt niet bij wil hebben. Indien dat wel het geval was zou ik serieus overwegen om bij een gewicht van 100 kg te stoppen met afvallen en het daar dan op te houden. Maar zolang het goed gaat ga ik waarschijnlijk nog wel even door. 
23 jul 18 door lid: Hawkey4077
Hawkey niet doen! Niet stoppen voor de 100kg. Echt niet doen. Of naja, niet om die reden! Als je nu nog geen tekenen hebt dat je los vel krijgt dan zal het enorm mee vallen! En dan nog, ik heb echt veel los vel maar ik kan alles aan wat ik wil en niemand ziet het. Zelfs strakke jurkjes. Het weegt niet op tegen de voordelen die je gezondheid er mee wint! En je eigen beeld!! En hoe mensen tegen je doen.. want laten we eerlijk zijn, ze zijn niet heel lief tegen dikkere mensen. En ook al denk je van wel, geloof me, het kan nog liever. En dat gun ik iedereen. Ik zelf ben ooit van 137 naar 75 gegaan, toen had ik al wat los vel. Daarna aangekomen tot 112kg en nu dus weer afgevallen naar 73 kg. Dus ik heb m’n huid dit 2 x aangedaan én kwam elk jaar op curacao als kind, zonder zonnebrandcreme en ik rook, dus ik heb die factoren al tegen en nog kan ik hier mee leven. Stop niet voorbarig met afvallen dus hierom.  
23 jul 18 door lid: lgreinerart
En, mannen vinden me in lingerie nog steeds mooi en niemand is er op afgeknapt dus ook op dat gebied zal het geen probleem zijn. Iedereen heeft wel iets!  
23 jul 18 door lid: lgreinerart
Is wel echt een verschil tussen 25 jaar en 51 jaar. Vriend van mij is 60 kilo afgevallen. Na de eerste 40 kilo kreeg hij hangend vel. Veel gaan wandelen en heeft besloten minder snel te gaan afvallen. 1 kilo per maand. Heeft er langer over gedaan maar heeft een stuk minder hangend vel. 
23 jul 18 door lid: Nelleke1974
Is zeker een verschil! Maar als hij nog nergens last van heeft en nu al besluit bij 100kg te stoppen, doet ie zichzelf te kort 
23 jul 18 door lid: lgreinerart
@Lgreinerart, bedankt voor de bemoedigende woorden. En ik geloof inderdaad dat het wel los zal lopen nu ik na 50 kg nog geen tekenen zie. Ik heb me voorgenomen om op de 100 kg alles opnieuw te bekijken en een nieuw plan te maken, maar ik weet eigenlijk al zeker dat ik daarna toch ook nog een aanval op de 90 en misschien zelfs 80 kg wil gaan doen. 
23 jul 18 door lid: Hawkey4077
De kans op los vel neemt met de jaren wel toe want hoe ouder je bent, hoe minder elastisch je huid is, dat is nu eenmaal zo. Tot nu toe, ondanks 3 uitgedragen zwangerschappen, ben ik relatief strak mogen blijven voor m'n 54 jaar. Maar ik moet er eerlijk bij zeggen dat het idee van al dat losse vel voor mij best wel altijd een van de redenen is geweest om mijn gewicht in de gaten te blijven houden en te zorgen dat het niet té gek werd. 
23 jul 18 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


oke88's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.