Voorbereidingstijd: 20 min
Bereidingstijd: 30 min
Maaltijd type:
Bijgerechten
Lunch
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
door lid: Chenyne1
Roasted Harvest Vegetables
Really good and easy to prepare vegetables.
Ingrediënten
Beschrijving
- Place vegetables in a large bowl. Combine the remaining ingredients; drizzle over vegetables and toss to coat. Transfer to two greased 15" x 10" x 1" baking pans.
- Bake, uncovered, at 400° F (200° C) for 30-35 minutes or until tender, stirring occasionally.
- Note: based on a recipe from Taste of Home magazine by Amy Loga.
382 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
Beoordelingen
I really loved this recipe, it tastes fabulous!
I changed it a little based on what I had in the house. I used 1/4 tsp of pepper, 1/4 tsp of garlic salt, 4 tbls of light olive oil, 1 onion, 3 potatoes, baby carrots and 1 pkg of frozen broccoli florets. I also baked it or 45 min.
19 okt 12 door lid: Jeanettekm
|
Very good, definately will make again!!
03 mei 12 door lid: Jakeuwell
|
I very much enjoyed this! Veggies turned out perfect. I will definitely make this again. :)
14 mrt 11 door lid: brittantom
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Bijgerechten
Lunch
Nieuwste Recepten
Dit smakelijke en snel te bereiden brood is ideaal voor snacks.
|
Caloriearme gebakken traktatie, zonder toegevoegde suikers.
|
Beter dan brood uit de winkel.
|
Vochtig, zacht en heerlijk.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 192 calorieën in een portie Roasted Harvest Vegetables.
|
|
Calorieën Verdeling: 29% vet, 62% kolhy, 8% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
802 kj
10%
192 kcal
Vet
6,38g
9%
Verzadigd Vet
0,906g
5%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
4,399g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,783g
Koolhydraten
30,74g
12%
Suiker
4,25g
5%
Vezels
4,2g
Eiwitten
4,18g
8%
Zout
0,26g
4%
Cholesterol
0mg
Kalium
929mg
46%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (63%)
Vet (29%)
Eiwitten (8%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|