Voedingemiddelen database en calorieteller  

Victoria

Gezeefde Tomaten

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
100 kj
1%
24 kcal
Vet
0,20g
0%
Verzadigd Vet
0,000g
0%
Koolhydraten
3,70g
1%
Suiker
3,70g
4%
Vezels
0,9g
Eiwitten
1,20g
2%
Zout
0,35g
6%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 25 aug 23 03:16
1%
van ADH*
(24 cal)
1% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (70%)
 
Vet (8%)
 
Eiwitten (22%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
24
Vet
0,2g
Kolhy
3,7g
Eiwit
1,2g
100 g bevat 24 calorieën.
Calorieën Verdeling: 8% vet, 69% kolhy, 22% eiwit.

Verwante Tomaten van Victoria:

Tomatenpuree
Gepelde Tomaten in Stukken

Meer producten van Victoria:

Bonencocktail
  Bekijk alle Victoria Producten

Andere soorten Tomaten:

Rode Tomaten
Tomaten
Cherrytomaten
Geplette Tomaten (uit Blik)
Rode Tomaten (uit Blik)
  Bekijk Meer Tomaten Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Mutti Kers Tomaten
No Fairytales Tomaten Tortilla
Jumbo Sandwich Gezond
Jumbo Tomaten Polpa
John West Sardines Tomatensaus
Hello Fresh Bulgur met Avocado, Komkommer en Cranberry’s


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.