Voedingemiddelen database en calorieteller  

Marqt

Biologische Passata Originale

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
121 kj
1%
29 kcal
Vet
0,50g
1%
Verzadigd Vet
0,090g
0%
Koolhydraten
4,80g
2%
Suiker
4,10g
5%
Eiwitten
1,20g
2%
Zout
0,10g
2%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 13 sep 20 11:37
1%
van ADH*
(29 cal)
1% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (67%)
 
Vet (16%)
 
Eiwitten (17%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
29
Vet
0,5g
Kolhy
4,8g
Eiwit
1,2g
100 g bevat 29 calorieën.
Calorieën Verdeling: 16% vet, 67% kolhy, 17% eiwit.

Meer producten van Marqt:

Thai Basil Chicken
Tomatensoep
Makreelsalade
Stamppot Boerenkool
Tonijnsalade op Yoghurtbasis
  Bekijk alle Marqt Producten

Andere soorten Tomaten:

Tomaten
Cherrytomaten
Rode Tomaten
Geplette Tomaten (uit Blik)
Rode Tomaten (uit Blik)
  Bekijk Meer Tomaten Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

La Bio Idea Pomodori in Pezzi
AH Tapas Gemarineerde Tomaatjes
Mutti Tomatenpulp
Gwoon Zongedroogde Tomaten
AH Tomaten Gezeefd Passata Basilicum
Petti Pizzasaus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2021 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.