Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
5 g
per portie
RI*
Energie
78 kj
1%
19 kcal
Vet
0,84g
1%
Verzadigd Vet
0,765g
4%
Koolhydraten
1,08g
0%
Suiker
0,78g
1%
Vezels
1,5g
Eiwitten
0,97g
2%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 28 nov 19 03:51
1%
van ADH*
(19 cal)
1% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (27%)
 
Vet (48%)
 
Eiwitten (25%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
19
Vet
0,84g
Kolhy
1,08g
Eiwit
0,97g
5 g bevat 19 calorieën.
Calorieën Verdeling: 48% vet, 27% kolhy, 25% eiwit.

Verwante Meel van Bio+:

Amandelmeel
Speltmeel Volkoren

Meer producten van Bio+:

Biologische Passata
Sperziebonen
Amandelmelk Ongezoet
Biologische Eieren
Muesli met Noten en Zaden
  Bekijk alle Bio+ Producten

Andere soorten Meel:

Maïsmeel
Volkorenmeel
Witte Tarwebloem
Witte Bloem
  Bekijk Meer Meel Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

De Notenshop Speltmeel Volkoren
Doves Farm Organic Bloem
Melvit Mąka Kukurydziana
Belbake Wholemeal Wheat Flour
La Tua Farina Bloem Voor Verse Pasta
De Notenshop Lupinemeel


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.