Voedingemiddelen database en calorieteller  

Bio+

Biologische Passata

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
109 kj
1%
26 kcal
Vet
0,50g
1%
Verzadigd Vet
0,100g
1%
Koolhydraten
3,30g
1%
Suiker
3,30g
4%
Vezels
1,5g
Eiwitten
1,30g
3%
Zout
0,05g
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 28 mrt 24 07:38
1%
van ADH*
(26 cal)
1% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (57%)
 
Vet (20%)
 
Eiwitten (23%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
26
Vet
0,5g
Kolhy
3,3g
Eiwit
1,3g
100 g bevat 26 calorieën.
Calorieën Verdeling: 20% vet, 58% kolhy, 23% eiwit.

Verwante Sauzen van Bio+:

Sugo Arrabbiata
Passata
Sugo Basilico
Groene Pesto

Meer producten van Bio+:

Sperziebonen
Amandelmelk Ongezoet
Biologische Eieren
Muesli met Noten en Zaden
Kruiden Zuurkool
  Bekijk alle Bio+ Producten

Andere soorten Sauzen:

Salsa
Olijfolie
Ketchup
Appelmoes
Sojasaus
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Kania Kruidige Shoarma Saus
La Morena Taco Al Pastor
Inproba Groene Curry Woksaus
Hello Fresh Ketjap
Tilda Tikka Masala
Faja Lobi Javaanse Marinade


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.