kleffe chocoladetaart!
|
1652 kcal
|
Vet: 104,82g | Eiwit: 95,31g | Kolhy: 69,47g.
Ontbijt: AH Aardbeien, Alesto Nuts Royal Naturbelassen, Smaakt Gebroken Lijnzaad, Funksjonell Sukrin Gold, Milbona Turkse Yoghurt, Melkan Yoghurt Turkse Stijl, Konings Magere Naturel Kwark. Lunch: Ei, Brood enzo, Kaas uien olijven broodjes, AH Tomaat, Gebak Klein, Bananencake 4 pers.. Diner: Milbona Turkse Yoghurt, AH Bloemkool Roosjes, Konings Magere Naturel Kwark, Brood enzo, Atkins Keto Brood, Uien, Oceansea Noorse Gerookte Zalm. Snacks/Andere: Gebak Groot, Chocoladetaart Keto, Koek, Boterkoek, Fat Bombs, Peanutbutter & coconut, IJs, Aardbeien Avocado Kokosijs. meer...
|
|
1 tot 20 van 27
Reacties
21 apr 18 door lid: oldschoolriesh
|
Hij is ook wel super-puur (90% cacao van Lindt), maar zal morgen bij daglicht nog een poging doen 🤓. Ik heb me wel opgeofferd voor de goede zaak en een héél klein stukje geproefd... HEMELS! 😋
21 apr 18 door lid: Elfje69
|
Oh jee....ik kom eraan.....🏎🏎🏎
21 apr 18 door lid: Tijmpje
|
Vergeet dat goddelijke brood niet mee te nemen dan! 😈😋
21 apr 18 door lid: Elfje69
|
21 apr 18 door lid: Marianne Fit
|
😍😍😍 hadden we daar al een recept van..??😇
21 apr 18 door lid: elntien
|
Oh ja, zal zo ff kopiëren/plakken 🤓
21 apr 18 door lid: Elfje69
|
Ingrediënten
170 gr extra pure chocola (Lindt 90%)
200 gr roomboter
80 gr sukrin melis
1 theel vanille extract
⅛ theel zout
3 grote eieren
Bereiding
Verwarm de oven voor op 175 gr en bekleed een 16 cm springvorm helemaal met (licht vochtig) bakpapier.
Smelt de chocolade en de boter op laag vuur in een steelpan. Niet te heet laten worden, alleen zachtjes smelten! Haal de pan van het vuur.
Meng met een garde de sukrin melis, het zout en de vanille erdoor.
Klop met een handmixer de eieren er 1 voor 1 doorheen. Wacht tot ieder ei helemaal is opgenomen voor je het volgende ei erbij doet. Niet te lang mixen!
Doe het beslag in de vorm en tik zachtjes aan om de lucht te verwijderen..
Bak ca 25 min tot een kerntemperatuur van 60 gr en er een dun korstlaagje begint te ontstaan. Daaronder hoort hij heel wiebelig te zijn.
Laat de taart in de vorm afkoelen tot kamertemperatuur en daarna nog minimaal 4 uur in de koelkast.
Haal de taart een uur voor het serveren uit de koelkast en neem hem uit de vorm. Bestrooi met sukrin melis. Serveer op kamertemperatuur.
Macro’s per portie bij 8 stuks:
Kcal
341
Vetten
34,1
Koolhydraten
3,4 gr
Eiwit
4,7 gr
IK HAD HEM NU IN 8 STUKJES GESNEDEN, MAAR 10 IS BETER, WANT HIJ IS HEEL MACHTIG!
21 apr 18 door lid: Elfje69
|
21 apr 18 door lid: elntien
|
21 apr 18 door lid: Tijmpje
|
21 apr 18 door lid: Elfje69
|
21 apr 18 door lid: Zonnetje inhuis
|
ik geloof dat het gelukt is om een andere foto te plaatsen?
dit ziet er erg goed uit iig
22 apr 18 door lid: oldschoolriesh
|
Zelfde foto hoor, ben net wakker...😬😂
22 apr 18 door lid: Elfje69
|
Dat is vreemd, bij mij was de foto eerst helemaal zwart. Ik dacht zelfs dat je een geintje uithaalde🤣
22 apr 18 door lid: oldschoolriesh
|
Ahhhh vandaar, nee dat doet fs soms. Ik zie ook wel eens zwarte vlakken voorbij komen en dan zie ik op de pc wel gewoon de foto
22 apr 18 door lid: Elfje69
|
Even een vraag:
Die sukrin melis, is dat vervangbaar? Ik krijg nl ontzettende buikpijn van dat soort "suikers"
22 apr 18 door lid: Rebecc1981
|
@rebecc1981, je zou m weg kunnen laten en dan chocola met 85% cacao gebruiken? Ik gebruik juist sukrin of pure erythritol omdat dat geen buik-/darmklachten geeft. Maar ik neem aan dat met 85% cacao de taart zoet genoeg is om t weg te laten 👍
22 apr 18 door lid: Elfje69
|
Elfje69 dat sukrin melis valt dat onder suiker? eryhtritol weet niet zo goed waar dat bij hoort..en stevia vind ik echt super vies. Proef het zoals stevia?
22 apr 18 door lid: jolijnduintjer
|
Erythritol is wat mij betreft de beste suiker vervangerl:
https://moniquevandervloed.nl/erythritol/
22 apr 18 door lid: oldschoolriesh
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Elfje69's Gewicht Geschiedenis
|