Hawkey4077's Logboek, 14 mrt 18

Nou, dat viel niet tegen bij de huisarts. Niet super goed, maar dat was ook niet te verwachten in deze omstandigheden. Bloeddruk, cholesterol en diabetetes-2 indicatoren waren aan de hoge kant, maar toch nog onder de grens waarop ingegrepen moet worden. Leverwaarden waren wel aan de hoge kant, maar daar ben ik niet verbaasd over, een flesje chardonay voor het eten en er nog een na het eten kan best wel wat minder en mijn volledig gelukte "dry january" maand bewijst dat het ook echt kan. Dus dat wordt naast gewichtsverlies de tweede doelstelling, als het goed is versterken ze elkaar.

Bekijk Dieet Kalender, 14 maart 2018:
722 kcal Vet: 10,82g | Eiwit: 43,35g | Kolhy: 35,43g.   Lunch: AH Pesto Alla Genovese, Carpaccio, AH Krokante Panini. Diner: AH Kipfilethaasjes. Snacks/Andere: Chardonnay. meer...
3111 kcal Activiteit: Rusten - 16 uren, Slapen - 8 uren. meer...

2 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
het ene versterkt inderdaad het andere. heb je ook een dry februari gehad? nu je de resultaten weet van de huisarts is er misschien een nog grotere motivatie 
14 mrt 18 door lid: Lindavanzand
Nee, geen dry february of dry march. Zo houden we onszelf, ten minste dat doe ik blijkbaar, voor de gek. Positief resultaat zo uitleggen dat er niks aan de hand is en je ieder moment kunt veranderen. Ik ga dus even een nieuw plan trekken. Over 3 maanden weer een nieuw bloedonderzoek afgesproken en alleen al het idee dat er daarna weer een naald in me gestoken moet worden is bijna genoeg motivatie om er een succes van te maken.  
14 mrt 18 door lid: Hawkey4077
Ben zo blij dat ik niets om alcohol geef, scheelt een hoop kcal! 
14 mrt 18 door lid: jong1432
Jazker, en nog een hoop andere mogelijke problemen ook.  
14 mrt 18 door lid: Hawkey4077
Vind het wel leuk om voor mijn man steeds weer nieuwe biertjes te kopen. Hij is een echte bierliefhebber, maar kan het goed hebben. Toen ik op m’n zwaarst was woog ik net zoveel als hij, tja en dat was voor mij het punt van actie! 
14 mrt 18 door lid: jong1432
@jong1432, je bent heel strak op koers om je streefgewicht te bereiken, oprechte bewondering daarvoor. En als je echtgenoot het kan hebben is het natuurlijk hartstikke leuk om aparte en nieuwe biertjes voor hem te kopen. Daarom vond ik het ook zo grappig dat mijn strenge begeleidster mij een slagroomtaart voor mijn verjaardag stuurde, ze wist dat ik het of zou kunnen weerstaan of mezelf zou straffen om de schade goed te maken als ik er toch aan zou toegeven. 
14 mrt 18 door lid: Hawkey4077

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.