Hawkey4077's Logboek, 06 mrt 18

We zijn nu echt weer op de weg naar beneden, met een beetje inspanning moet het lukken om morgen het laagste punt weer te bereiken. Dan heb ik nog steeds twee weken achterstand op mijn schema voor deze maand, maar wie weet lukt het om dat ook nog weg te werken. In ieder geval zorgt de sanctie die de strenge begeleidster heeft opgelegd ervoor dat ik bij de les blijf. Vandaag voor mijn opgelopen rugblessure bij de huisarts geweest en die heeft gelijk maar even de bloeddruk gemeten. Deze was fors te hoog dus daar komt nog een vervolg op. En omdat we toch zo lekker bezig zijn mocht ik ook gelijk bloed gaan laten prikken voor cholesterol meting, ben eigenlijk wel benieuwd wat daar uit gaat komen, maar ben er niet optimistisch over. Ze was wel tevreden over de dertig kilo die ik sinds mijn laatste bezoek, twee jaar geleden, verloren ben. Alleen werd het een beetje lastig toen ze vroeg of ik daar begeleiding bij had gehad, van een diëtist bijvoorbeeld. Heb uitgelegd dat ik begeleiding heb van een soort van "Mental Coach" die de voortgang volgt en me op het rechte pad probeert te houden. Ik geloof dat ik heel even een wenkbrauw omhoog zag gaan, maar ze vroeg er niet verder op door :-)

Bekijk Dieet Kalender, 06 maart 2018:
982 kcal Vet: 29,28g | Eiwit: 61,02g | Kolhy: 22,70g.   Lunch: Rund- en Varkensvlees Gehaktballen. Diner: AH Excellent Entrecote. Snacks/Andere: Chardonnay. meer...
3043 kcal Activiteit: Rusten - 16 uren, Slapen - 8 uren. meer...

7 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Dat gaat je vast wel lukken om het weer in een dalende lijn te krijgen . Ben eigenlijk wel een beetje nieuwsgierig wat die sanctie's zijn haha ....Succes je kunt het !  
06 mrt 18 door lid: decembergirl72
Haha, die vraag was te verwachten natuurlijk. Omdat dit een heel keurig forum is kan ik de sanctie hier niet in detail bespreken. Laat ik het erop houden dat er een hangslot(je) aan te pas komt. Wie echt heel erg nieuwsgierig is kan altijd nog op CB6000 googlen. 
06 mrt 18 door lid: Hawkey4077
Omg ik heb het gegoogeld 😂, waarom doe ik dat dan ook 🙈 
06 mrt 18 door lid: joanssecret
Kan niet zeggen dat ik niet gewaarschuwd heb ;-) 
06 mrt 18 door lid: Hawkey4077
Ik vraag me soms af of je het doet om echt af te vallen of omdat je het gewoon een geil, leuk spelletje vindt. 
06 mrt 18 door lid: Warrigeboel
OMG ook ik was te nieuwsgierig 🙈. Ik zou rete hard mijn best gaan doen als ik jou was 😂 en anders zo'n slotje op je lippen! 
06 mrt 18 door lid: moisellemarijke
@ ShirleyGummels: Gelukkig sluit het één het ander niet uit ;-) 
06 mrt 18 door lid: Hawkey4077
Blijft altijd leuk om dit soort posts buiten FL te lezen :)  
06 mrt 18 door lid: UkkeO.o
oké, misschien de volgende keer toch mijn nieuwsgierigheid maar in bedwang houden... 😂😂🙈 Ik weet zeker dat het je lukt Hawkey! Succes in elk geval.... ook zeker als je het niet haalt 😉 
07 mrt 18 door lid: hendriet1988
Ik vind dit best gek... 
07 mrt 18 door lid: Tantepanda
Hahaha nou zou maar snel aan de gang gaan 
07 mrt 18 door lid: E.lena90

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.