Hawkey4077's Logboek, 20 feb 18

Iedereen heel erg bedankt voor de felicitaties en de aanmoedigingen. Vanochtend ging om 08:30 de deurbel en stond er een breed grijnzende taartbezorger voor de deur met de felicitatie van de strenge begeleidster. Moest vreselijk lachen om het idee om een slagroomtaart te sturen naar iemand die aan het afvallen is. Te grappig voor woorden :-) Nu maar kijken of ik deze verleiding ook kan weerstaan.
125 kg Tot nu toe verloren: 2,2 kg.    Nog te gaan: 0,6 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 20 februari 2018:
961 kcal Vet: 30,56g | Eiwit: 41,17g | Kolhy: 33,42g.   Ontbijt: Rund- en Varkensvlees Gehaktballen. Lunch: Rund- en Varkensvlees Gehaktballen. Diner: Rund- en Varkensvlees Gehaktballen. Snacks/Andere: Chardonnay. meer...
3045 kcal Activiteit: Rusten - 16 uren, Slapen - 8 uren. meer...
gewichtsbehoud

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ehmm.. Dat zijn dingen voor een andere site dan FS.. 🤨 
20 feb 18 door lid: Warrigeboel
**pakt de worstjes en kaasjes erbij** 
20 feb 18 door lid: lindagroeneveld
Je hebt iig iets om te tracteren/uit te delen! En als je zelf de taart links laat staan Kun je extra trots zijn op je eigen kracht!! 
20 feb 18 door lid: jong1432
Pik(ante) taart! Dit gaat helemaal fout 😂😂😂 
20 feb 18 door lid: Sissel75
of de taart eten en gaan voor een koolhydraatbeperkt pak slaag 😉 
20 feb 18 door lid: Lindavanzand
Het (pik)ante van deze taart is mij ook niet ontgaan en gelukkig kan ik zoetigheid beter weerstaan dan hartigheid. Dat koolhydraatbeperkt pak slaag is zeker een optie voor mij, maar dat zou betekenen dat er de hele dag iemand met een zweepje achter me me aan moet lopen. Zeker aantrekkelijk maar praktisch slecht uitvoerbaar. Dus houden we het op controle achteraf op het behalen van de week- en maanddoelen, met eigenlijk hetzelfde resultaat. Geloof me, deze strenge begeleidster is niet gevoelig voor flauwe smoesjes achteraf, afspraak is afspraak en falen heeft consequenties. Het is een aanpak die bij je moet passen en tot nu toe is dat het geval voor mij. Ik wens iedereen een mooi en lager gewicht op de manier die past bij zijn/haar levensstijl.  
20 feb 18 door lid: Hawkey4077
Hahaha! Zo is het; op naar een gezond gewicht 💪🏼😁 
20 feb 18 door lid: Sissel75

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.