annemiek rembil's Logboek, 13 dec 17

Vanmorgen 67,9! De griekse yohurt 10%vet vond ik niet lekker. Over op de gewone halfvolle of kwark.

Bekijk Dieet Kalender, 13 december 2017:
1040 kcal Vet: 31,57g | Eiwit: 69,55g | Kolhy: 113,10g.   Ontbijt: AH Doosjevol Zomerfruit, Milsani Houdbare Magere Melk, Campina Halfvolle Yoghurt. Diner: Vivera Wokreepjes Gekruid, Andijviestamppot. Snacks/Andere: Alpro Blauwe Bosbes, Lidl Magere Melk, Cappuccino, Zonnatura Rijstwafels Appel Kaneel, Lidl Magere Melk. meer...

5 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Niet lekker?!?! Ohh ik vind t net slagroom!! 😋 
13 dec 17 door lid: elntien
Nee, ik vindt de smaak te vettig. Maar ik lust ook geen boter, jus en veel saus. 
13 dec 17 door lid: annemiek rembil
Ja dan is de kwark mssn beter.. lekker pitten erin☺️ 
13 dec 17 door lid: elntien
;) 
13 dec 17 door lid: annemiek rembil
Gaat echt super met je gewicht, ik eet meestal naast Skyr en halfvolle yoghurt, de 2% vet Griekse Yoghurt van de Lidl, die vind ik lekker 
14 dec 17 door lid: Pegzel
Wow! Gaat goed Annemiek! 👍😃 
14 dec 17 door lid: Florianne50
Ik eet ook halfvolle yochurt, word misselijk van de Griekse 😕  
14 dec 17 door lid: biancahoorens
Ik werd er ook misselijk van, wilde dat niet zeggen, om niet te overdrijven. Maar was echt zo. Wij hebben de lidl niet in de buurt. Skyr vond ik ook niet lekker. Vanmorgen melk met havermout in de magnetron gedaan. Was de helft denk ik eroverheen. Ik hou het maar veilig bij kwark. Bedankt voor de reacties.  
14 dec 17 door lid: annemiek rembil
Annemiek, ik doe havermout in een kom en giet er kokend water over. Halve cm erboven. 5 minuten laten staan. Kaneel erover en blauwe bessen of appel. Heerlijk ontbijt 😃 
15 dec 17 door lid: biancahoorens
Ik zat nog eens te denken Annemiek.. jij bent natuurlijk 0 vet gewend.. geen wonder dat je misselijk wordt van volle Griekse yoghurt! Ik bedacht me dat, omdat ik toen ik (ooit vroeger) vet vrij at, meteen misselijk werd van een keer patat, of chocomelk ofzo.. je moet t een beetje opbouwen.. je kunt ook mengen he.. schep bij de kwark in, en steeds beetje meer.. Of met iets anders, maar dat je dus langzaamaan gaat wennen aan meer (goede vetten).. 
15 dec 17 door lid: elntien
Dank je voor het meedenken, lief van je ! Helaas word ik niet misselijk van patat :) Het was ook maar 10%vet die yoghurt. Niet eens volle. Ik heb de dag erna iid een schep door de magere gedaan. Maar omdat ik het al niet lekker vondt, later weg gegooid En nu weer de magere, vind ik gewoon lekkerder. Maar heel lief hoor♥.  
16 dec 17 door lid: annemiek rembil
Oke.. (10% is de volle) Dan maar aan de patat..! 😜😜 
16 dec 17 door lid: elntien
Hahah, o, echt? Ik heb vandaag met 2% gekocht. Kan ik proberen, anders erdoorheen. Nou, af en toe is patat wel lekker , maar niet als ontbijt.  
16 dec 17 door lid: annemiek rembil
Hetzelfde geldt voor suiker, een keertje deze niet meer gewend wordt je ook zó misselijk van als je het nog eens wil proberen om te eten. 
21 dec 17 door lid: Budgie1

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annemiek rembil's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.