suzannevdv's Logboek, 12 sep 17

Beetje mislukt qua uiterlijk..... smaak ook niet fantastisch! 🙃

Bekijk Dieet Kalender, 12 september 2017:
1601 kcal Vet: 51,66g | Eiwit: 136,76g | Kolhy: 149,91g.   Ontbijt: AH Biologische Milde Magere Yoghurt, Chiazaad, Zonnatura Muesli Rijkgevuld, Trader Joe's Kokosflakes, AH Blauwe Bessen, Euro Shopper Havermout. Lunch: AH Extra Fijne Doperwten, Hela Mosterd-Dille Dressing, Rozijnen, Bloemkool, Tonijn in Olie (uit Blik). Diner: Parmezaanse Kaas, AH Hamburger, Aardappelen (zonder Schil, zonder Zout, Gekookt), Broccoli. Snacks/Andere: Fair Trade Pure Chocolade, Orangefit Fit Green Protein Vanille, Zonnatura Choco Rijstwafel Puur, AH Yoghurt Griekse Stijl 0% Vet, AH Blauwe Bessen, Aardbeien. meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Als het er uit moest zien zoals in het boek, tja, maar jammer dat het ook niet lekker was. Want dat is wel het belangrijkste. Volgende keer beter toch ? 
12 sep 17 door lid: annemiek rembil
absoluut annemiek... 
14 sep 17 door lid: suzannevdv
Bedoel je dit met niet zo'n keukenprinses? 😂 
14 sep 17 door lid: elntien
Ja. ..@elntien.... echt verschrikkelijk hoor. Maar ook qua smaken. Ik moet een recept volgen. Ik kan zelf niet inschatten hoeveel kruiden etc en welke samen kunnen. 
15 sep 17 door lid: suzannevdv
Ja dat is wel lastig.. ik doe heel vaak maar wat, grote lijnen het recept, en een beetje van mezelf. Smaakt uiteindelijk prima.. dus jij dan idd gewoon het recept volgen, dan moet t goed komen! 
15 sep 17 door lid: elntien
@suzannevdv: dat is gewoon een kwestie van smaken combineren en uitproberen. Zo heb ik het althans geleerd: veel proeven en uitproberen en dan kun je later ook steeds beter combineren/doseren :) 
15 sep 17 door lid: Winanda!
Ik blijf meestal ook hangen bij wat ik altijd doe.vandaar dat ik vaak pakjes neem, niet zo heel best, ik weet het. Maar ik zou niet weten hoe ik bv woksaus kan maken. En omdat ik geen vlees eet, is dát helemaal lastig.  
15 sep 17 door lid: annemiek rembil
@annemiek: Heb je weleens op internet gezocht naar zelfgemaakte curry's ed? 
15 sep 17 door lid: Winanda!
Winanda! Is dat niet heel scherp van smaak? 
15 sep 17 door lid: annemiek rembil
@winanda.... klopt dat het oefenen is, maar ik merk dat sommige mensen, waaronder mijn moeder, gewoon meer een gave hiervoor hebben. Ook ligt mijn interesse meer bij ontbijtjes of tussendoortjes maken... 
15 sep 17 door lid: suzannevdv

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


suzannevdv's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.