annemiek rembil's Logboek, 20 mei 16

71,3. Ben bijna bang voor het weekend :(

Bekijk Dieet Kalender, 20 mei 2016:
122 kcal Vet: 2,23g | Eiwit: 8,98g | Kolhy: 15,46g.   Lunch: Bon Appetit Zuivelspread Bieslook Light, Aldi Volkoren Knäckebröd, Cottage Cheese (Vetarm). meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

1 tot 20 van 29
Reacties 
Misschien heb ik het fout...Maar gisteren 71.6 en nu 71.3? Waarom ben je dan nu bang? 
20 mei 16 door lid: en weer een nieuwe poging
Omdat ik zondag tapas ga eten. En van uit eten kom ik meestal aan. Zaterdag vergadering, hele dag zitten, en daardoor wat meer eten vaak. Ik kan dan geen knäckebröd mee nemen, want dan wordt het oud. Ach, en een keertje weer wat brood is lekker, maar ben dan wel bang om aan te koen. Want ik krijg dat altijd lastig weer eraf. Doe er weer extra lang over. 
20 mei 16 door lid: annemiek rembil
Ach zooooo...Ja dan begrijp ik je. Succes..en ik duim dat het binnen de perken blijft. 
20 mei 16 door lid: en weer een nieuwe poging
Annemiek meestal kom je dan vocht aan geen vet dat gaat niet zo snel meis en gewoon goef water drinken ben je het zo mwijt😉 je kan het meid  
20 mei 16 door lid: Martinakrap
Ik snap het, maar je gaat volgens mij wel je best doen om de goede dingen er uit te pikken. Maar genieten moet voorop staan hoor. Mocht je aankomen, dan weet je waarvan en dat komt dan wel weer goed. Knäckebröd van bolletje zitten per 4 verpakt en zou je zo mee kunnen nemen. Succes dit weekend... 
20 mei 16 door lid: domista
Dank jullie. We gaan het zien. Anders doe ik er een weekje langer over, ook goed :-) 
20 mei 16 door lid: annemiek rembil
Mag ik zeggen dat onder de 1000kcal blijven, in jouw geval vaak royaal, best lastig is om zo lang vol te houden. Heb je ervaring met wat er gebeurd als je bv 1200 binnen krijgt? 
20 mei 16 door lid: en weer een nieuwe poging
1200kc??? Help!! ;)) Ben bang dat ik dan aankom. Als ik op mijn streefgewicht ben, moet ik langzaam uitzoeken hoeveel ik dan kan gaan nemen. Ja, ik val nu wel goed af, maar kan niet veel meer nemen omdat ik anders aankom. Dat was indertijd niet zo, n goed idee. Beter was ik met mer gestart. Nu kan ik dat niet meer veranderen.  
20 mei 16 door lid: annemiek rembil
Dat was destijds een keuze en vast een goed overwogen keuze. En inderdaad...het gaat een lang proces worden om dit op te bouwen. Wel fijn dat je dat beseft. Ik heb een aantal maanden 500kcal gehad op een crashdieet. Maar opbouwen is mij, ondanks intensieve begeleiding niet gelukt. Ik durfde niet verder 'op te schroeven' en kwam van 700 al aan. Nu eerst naar je streef...en dan heeeeeeeel langzaam opbouwen. Met jouw wilskracht gaat je dat vast lukken! 
21 mei 16 door lid: en weer een nieuwe poging
Succes Annemiek, langzaamaan misschien wel beter! Komt goed 
21 mei 16 door lid: InekeWilAfvallen
Waarom wachten tot de streef. Dan frustreert het alleen maar mischien om aan te komen. Ik zou nu al af en toe iets toevoegen. Niet veel en niet elke dag, maar dan kan het lichaam wennen en het geeft misschien zelfs een boost. Nou ja, ik probeer ook maar mee te denken hoor. Belangrijkste is dat jij je er goed bij voelt annemiek, dan hou je het het langst vol. 
21 mei 16 door lid: domista
Ja, fijn dat jullie meedenken. Maar als ik nu ga toevoegen, val ik dus niet meer af. Ik wil graag 70, zelfs iets minder. Daarna ga ik het goed aankijken, hoe of wat, of eigenlijk natuurlijk hoeveel. 
21 mei 16 door lid: annemiek rembil
Van tapas val ik meestal nog af. Neem je zondag alleen dat. Alleen avondeten. Btje vasten voor de rest. Is niet ongezond. :-)  
21 mei 16 door lid: Margariitha
Nou Margariitha, ik zat net zoiets te bedenken :) :) 
21 mei 16 door lid: annemiek rembil
;-) Kijk eens bij het 5:2 Vasten Dieet. Helpt ook goed voor mij. En je kunt zelf maaltijden ook weglaten waarbij je goed bij voelt. Het is goed voor je lichaam, heb ik gelezen.  
21 mei 16 door lid: Margariitha
Annemiek, ik ga je alvast succes wensen voor vandaag. Ik ben benieuwd hoe je het aanpakt.  
22 mei 16 door lid: domista
Ik doe mee Domista..Veel succes Annemiek. Kijk vooral naar de kh. Op naar de gezondere dingen als in groente e.d Pas op met brood. Veel plezier!! 
22 mei 16 door lid: en weer een nieuwe poging
Ach lieverds, waar was ik zonder jullie?! Ik heb vanochtend alleen maar yoghurt op. Dus begin u, om 14.10 wel trek te krijgen. Maar ik heb van gisteren nog een bakje komkommer en radijs staan. Dus die maar eten. Jullie horen het wel, bedankt hoor ♡♥♡♥♡♥ 
22 mei 16 door lid: annemiek rembil
Goede basis 
22 mei 16 door lid: en weer een nieuwe poging
Ik hoop dat je het naar je zin hebt en straks toch een goed gevoel aan alles overhoudt.  
22 mei 16 door lid: domista

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annemiek rembil's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.