Alana-2013's Logboek, 25 apr 16

Het blijft dweilen met de kraan open. Ik blijf, wat ik ook doe, hangen tussen de 68 en de 70 kilo.
Nieuwe aanpak, na onderzoek. Ik ga een paar weken de 5-2 methode volgen. 5 dagen per week normaal eten, 2 dagen per week vasten. En dat wil zeggen; 500 kcal op een dag. Ik ga het verdeeld doen over de ochtend (200) en de avond(500)
Deze manier heeft ook een boel wetenschappelijke voordelen, wat voor mij de doorslag gegeven heeft om het gewoon te gaan doen.
Vandaag dag 1. het is even zoeken naar de juiste ontbijtjes. Het zal dus een proces zojn/worden.
69,1 kg Tot nu toe verloren: 0,9 kg.    Nog te gaan: 4,1 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 25 april 2016:
838 kcal Vet: 131,07g | Eiwit: 142,38g | Kolhy: 588,92g.   Ontbijt: Kieviit Super Blend, Kaneel, Alpro Amandelmelk Ongezoet, Medjool Dadels, Banaan, Euro Shopper Havermout. Diner: John West Inspirations Tonijn Basilicum, AH Courgette. Snacks/Andere: Fitplein Greens For Life Ochtend Detox. meer...
Gewichtstoename van 0,0 kg per week

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Het blijft een lastig dilemma, dat gewicht. Het is echter niet verstandig minder dan 1500 kcal per dag te eten, dat heeft je basis stofwisseling nodig om je cellen goed te voeden. je lichaam gaat anders in spaarstand en dan komt alles na het lijnen er weer des te sneller aan. sterkte 
25 apr 16 door lid: marlous5
Tja, ik ken het ook. 1000kc per dag, 14 kg ongeveer afgevallen. Inmiddels is het zo dat wanneer ik net iets anders eet, bv witte bolletjes, ik ook meteen aankom. Ik weet niet hoe ik het nu nog kan veranderen? Dus inderdaad, iets erboven is beter. Dat 5_2 lijkt me ook wel wat. Succes. 
25 apr 16 door lid: annemiek rembil
Dank jullie voor jullie reacties! Kijk maar eens op deze pagina: http://hetvastendieet.nl/ Zit een heel interessante documentaire bij, die ook de andere voordelen van het 5-2 vasten dieet onderzoekt. Avond (500) moet natuurlijk zijn 300. Op deze manier komt je lijf niet in spaarstand, omdat het steeds maar 1 dag is. 
25 apr 16 door lid: Alana-2013
Het is nog even zoeken naar de gerechtjes, maar tot nu toe heb ik in elk geval geen moeite gehad met het niet-eten. Zo meteen lekker courgettini met Tonijn en basilicum. Zó klaar en erg lekker. Zit wel nog boven de 500 kcal, maar dat komt verder wel. Ritme zoeken, gerechtjes zoeken. Ben benieuwd over een paar weken! 
25 apr 16 door lid: Alana-2013
Fast 5 werkt sneller en effectiever...Maar ieder het zijne. Veel succes! 
25 apr 16 door lid: en weer een nieuwe poging
Teweinig calorieen voor je lichaam is zo wie zoal verkeerd. Na een tijdje afvallen moet je lichaam even op adem komen je zult zien als je je gewone dieet volhoud dat je dan toch weer af gaat valllen. De een staat 4 weken stil en de ander 6 dat is per persoon verschillend. Maar 500 calorien en dat 2 dafen per week... hmm lijkt mij niet echt verstandig.  
25 apr 16 door lid: Sonchar
Niet kijken naar de weegschaal maar naar de omvang!!:) en dat je blijft hangen in de zelfde gewicht betekent eigenlijk dat je lichaam gewend is aan de eetpatroon. Prober diverse dingen te eten die je normaal gesproken niet eet, en kijk dan of je verschilt merkt!:) 
25 apr 16 door lid: sevgikale
Te weinig calorieën zorgt voor spierafname. Probeer veel eiwitten te eten en max 16 Gr. Koolhydraten. Meer koolhydraten worden automatisch omgezet in suikers. Witte bolletjes is een bom suikers en koolhydraten. Gevolg: heel snel weer trek en dan eet je teveel. Probeer langzame koolhydraten te eten en veel eiwitten. Deze geven je lang een verzadigd gevoel en snaaimomenten heb je niet meer. 
27 apr 16 door lid: jessicanieuwland

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Alana-2013's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.