Gerrika G's Logboek, 06 mrt 24

Morgen weer een nieuwe dag, vandaag heb ik verloren van te veel chocola 🤣🤣

25 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Was vast heerlijk 😋 van de week zat ik er toevallig aan te denken of op die momenten een glas warme chocolademelk drinken van pure cacao dan niet gunstiger zou zijn. Dan kan je eventueel nog zelf je zoetstoffen kiezen en heb je volume, maar volgens mij toch minder calorieën. En de chocolade behoefte is gestild 😇 Nu ik jou bericht zo zie ben ik best benieuwd hoe andere hier over denken. 
06 mrt 24 door lid: appelbloesempje
Ik maak vaker warme chocolademelk met cacaopoeder. Ik voeg er geen zoetstoffen of suiker aan toe. In het begin is dat even wennen, maar nu vind ik normale chocolademelk te zoet.  
06 mrt 24 door lid: Antoinette loves food...
Ik drink eigenlijk nooit chocolademelk of ik moet er écht heel erg veel zin in hebben, dat is hooguit 2x per jaar rond sinterklaas ofzo. Dan drink ik 1 beker en ben ik er ook gelijk weer klaar mee. Chocomel met slagroom vind ik dan prima. Mike had 2 van die blokken op zo'n stokje besteld afgelopen kerst, die liggen nu nog in de kast 🤣🤣. Helaas kwam de bestelling van de notenshop vandaag, dat regelt Mike en hij weet dat ik een sucker ben voor de pure cookie caramel pindarotsjes, daar kan ik dus écht niet van afblijven.  
06 mrt 24 door lid: Gerrika G
🤭succes vandaag 💪🏻 
07 mrt 24 door lid: claudet57

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Gerrika G's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.