Fritatta met bloemkool, geitenkaas, mosterd en sambal. Eén portie was niet genoeg, na deze tweede zat ik vol!
|
Reacties
03 sep 23 door lid: SabineS85
|
De volgende keer nog wat meer sambal. Verder was hij lekker 😊
|
Het lijkt net of hij opgebouwd is in laagjes, mooi.
03 sep 23 door lid: SabineS85
|
Hoe maak je dat ? Gewoon in een koekenpan? Lijkt op lasagne
03 sep 23 door lid: Biene Mays
|
Ik heb dit met een kliekje bloemkool gemaakt. Ovenschaal ingevet, bloemkool klein gescheurd en erin gedaan. Ei-geitenkaas-mosterd-sambal mengsel erbij, geroerd en een beetje aangeduwd. Vervolgens in de oven.
|
In verhouding zit er trouwens veel bloemkool in. Vandaar dat ik aan één portie niet genoeg had.
|
04 sep 23 door lid: Wikkie1977
|
04 sep 23 door lid: Biene Mays
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Antoinette loves food...'s Gewicht Geschiedenis
|