Biene Mays's Logboek, 16 jul 23

Vandaag niets getrackt: in de bios om INDIANA JONES gekeken &na afloop bij HAPPY ITALY gegeten: glaasje Prosecco 3/4 pizza carpaccio,Parmezaans, pijnboompitten rucola, truffelmayonaise & 1/3tagliatelle pollo truffelkaassaus & torta limone als toetje

Bekijk Dieet Kalender, 16 juli 2023:
3459 kcal Vet: 121,62g | Eiwit: 134,85g | Kolhy: 430,52g.   Diner: Bertolli Truffels & Room Pastasaus, Nacho's met Kaas, Kaassaus, Prosecco, Aardbeien, Slagroom, Italiamo Torta Della Nonna, Prosciutto Pizza, AH Kastanjechampignons, AH Tagliatelle, AH Kipfilet Gerookt Scharrel. meer...

23 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
+ de bioscoop een bakje nacho’s met kaassaus 
16 jul 23 door lid: Biene Mays
A hier vind ik je pizza terug 😊 
16 jul 23 door lid: Antoinette loves food...
Antoinette ook in mijn profiel , kijk maak terug 
16 jul 23 door lid: Biene Mays
Ik heb hem gevonden, maar die heb je een stuk later geplaatst, vandaar. Maakt ook niks uit. 
16 jul 23 door lid: Antoinette loves food...
Van Happy Italy zou ik ook happy worden 😄, maar was de film leuk, een aanrader ? 
16 jul 23 door lid: Rommeltjes
Dat moet dan aan het internet hebben gelegen of aan fat secret, want ik heb mijn pizza denk ik 3 tot 5 minuten later geserveerd gekregen dan mijn man zijn pasta en vervolgens gelijk gepost! 
16 jul 23 door lid: Biene Mays
ROMMELTJES, als je van Indiana Jones houdt, is het zeker een aanrader! Mooi verfilmd! De film duurt bijna 3 uur maar is absoluut nooit langdradig of saai! Echt iets voor het hele gezin( nou ja wel vanaf 12+ , want er zit wel geweld in ) 
16 jul 23 door lid: Biene Mays
Happy Italy serveert niet tegelijk uit? Daar zou ik flink de pest in hebben. Daar zijn ze in Italië zelf ook al zo slecht in trouwens. 
16 jul 23 door lid: SabineS85
Sabine 3- 5 minuten later vind ik niet zo een probleem! Eerst kwamen de 2 borden pasta. En kort erop kregen we de twee pizza’s! De ober kon geen 4 grote borden tegelijk serveren en het was megadruk, Happy ITALY is echt bij de bioscoop! Daar kan ik echt 3 minuutjes op mijn pizza wachten! 
16 jul 23 door lid: Biene Mays
Ik heb in ieder geval een hele leuke en gezellige bioscoopavond gehad met mijn gezin en heerlijk Italiaans gegeten! Het smaakte allemaal heerlijk, grote porties, lekker en vers klaargemaakt en niet duur! We zaten ook niet in een 5 sterren restaurant, maar HAPPY ITALY is een restaurant keten!  
16 jul 23 door lid: Biene Mays
zier er allemaal heerlijk uit en lekker genoten, een geslaagde avond zo te horen 👍🥳🥰 
16 jul 23 door lid: linkelouitje
Dankjewel Linkelouitje, zeker een hele geslaagde avond met mijn gezin. Ik geniet ervan om met mijn jongens gezellig samen iets te doen en uiteten bij de Italiaan valt ook bij de kinderen altijd in de smaak.  
16 jul 23 door lid: Biene Mays
Oeh lekker zeg😋 
17 jul 23 door lid: Lind@@h

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Biene Mays's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.