Biene Mays's Logboek, 14 jul 23

Het kilootje van het vele uiteten gaan en Bbq van vorige week ben ik nu voor het weekend weer lekker kwijt! Vandaag weer een BBQ 🔥🥩🍔🦐🥖 en zondag uiteten in een Kaapverdisch restaurant in Rotterdam. Op gewicht blijven is ook een echte challenge.

Bekijk Dieet Kalender, 14 juli 2023:
2441 kcal Vet: 93,56g | Eiwit: 128,10g | Kolhy: 258,54g.   Diner: AH Zwarte Olijven zonder Pit, AH Watermeloen Gesneden, Conimex Marinademix Saté, Conimex Javaanse Pinda Satesaus, AH Turks Brood, AH Tapenade van Zongedroogde Tomaten, Heinz Ketchup 50%, AH Zoete Aardappelfrites, Apetina Witte Kaas 50% Minder Vet, Witte Tafelwijn, Marshmallows, Milka Melkchocolade, AH Thee Biscuit , Kipfilet, AH Ijsbergsla, AH Gemengde Salade, Augurken, Heinz Tomaten Ketchup Zero, Remia Friteslijn , Dijon Mosterd, AH Hamburgerbroodjes, AH Magere Grillburger, AH Varkensfiletlapjes, Mazzetti Balsamico Azijn, Knoflook, Nevo Komkommer met Schil, AH Tasty Tom Trostomaten, Demeter Appelazijn, AH Uien, AH Schnittbroodjes Wit , AH Biologisch Varkenschipolata, AH Garnalen Gekookt en Gepeld. Snacks/Andere: Oppo Choc Chip Cookie Dough, Oppo Double Salted Caramel Swirl, M&M's Peanut, Tiramisu. meer...

26 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 26
Reacties 
Super goed hoor! 
14 jul 23 door lid: keto_danny
Bedankt, Danny. Ik ben er heel blij mee😊. Dat kilo zal uiterlijk zondag weer erbij komen, dan ga ik de laatste week voor de vakantie nog eens mijn best doen om het weer kwijt te raken! Na 3 weken uiteten tijdens de vakantie zal dat wat minder makkelijk gaan, dan is het geen vocht maar vooral vet en moet ik in augustus echt weer flink de schouders eronder zetten. Maar eerst genieten van Italië en Oostenrijk. 
14 jul 23 door lid: Biene Mays
Voor 1 kilo vet, moet je 7800 calorieën boven je verbruik eten he. Dat zal niet dagelijks gebeuren 😂 Dus als het per week is, zou je 3 kilo vet aankomen in 3 weken. 
14 jul 23 door lid: keto_danny
Als ik uiteten ga kan ik rustig 3000 kcal extra eten op een dag vooral in Italië en Oostenrijk is dat niet moeilijk met Pasta, pizza , ijs , gebak , schnitzel, knoedel en kaiserschmarrn,. 3000x 22 dagen = 66000 Dat delen door 7800 kcal —> 66000: 7800= 8,4 kg + 1,5 kg vocht erbij 10 kg ! Dat is worst case scenario en ben ik natuurlijk niet van plan , maar 5-6 kg in 3 weken, dat zou zomaar kunnen! 
14 jul 23 door lid: Biene Mays
Mooi resultaat! 
14 jul 23 door lid: SabineS85
Netjes! Voor mij zou dat een reden zijn om meer gematigd te genieten. Dan is het voor mij ook makkelijker om na de vakantie verder gezond te blijven eten. 
14 jul 23 door lid: Antoinette loves food...
Supernetjes💪 
14 jul 23 door lid: Nel_69
Biene, ooooh help ik ga ook naar Italië maar ik hoop zo dat ik niet teveel aankom!. Maar 5-6 kilo in drie weken is wel veel. Anderzijds jij hebt nu al een prachtig gewicht! 
14 jul 23 door lid: SnelleEll72
Je kunt overal opletten he, ook in Italië. 
14 jul 23 door lid: keto_danny
Zeker! 
14 jul 23 door lid: jessmeh40
Tuurlijk kan ik overal opletten en gematigd eten, maar ik ben ook maar 1 keer per jaar in Italië 🇮🇹. Dan WIL ik me het lekkere eten en Italiaans schepijs NIET ontzeggen. Ik wil ook niet steeds bezig zijn met calorieën tellen, dan kan ik niet meer ontspannen en geniet ik ook niet meer als ik me steeds druk maak over mijn gewicht! Als ik iets dus echt lekker vind, dan ga ik ervoor in de vakantie! Dat gaat me daarna echt wel weer lukken om eraf te krijgen. Aanvaarden en doorgaan is mijn motto! 
14 jul 23 door lid: Biene Mays
Ik zei dat tegen snelle hoor Biene🥰 
14 jul 23 door lid: keto_danny
Danny, dat weet ik.... 
14 jul 23 door lid: SnelleEll72
Biene, is ook wel mijn plan hoor lekker genieten. Maar ik kom gewoon gruwelijk snel en veel aan, das echt mijn talent helaaa. Hoewel ik gelukkig ook andere talenten heb hoor🤣. Wij gaan naar Toscane! 
14 jul 23 door lid: SnelleEll72
@SNELLEELL. wij gaan ook naar Toscane en zitten midden in de wijnstreek 😊🍷🍇! Ons appartement zit op een wijnboerderij net olijfboomgaarden en zwembad.  
14 jul 23 door lid: Biene Mays
Lief DANNY 🥰😘! Je hebt ook gelijk, maar de reden dat ik ook steeds aankom is dat ik een vreselijke Bourgondiër ben! In de vakantie mag het dus van mij altijd en daarna de schade herstellen! Zeker geen “ gezonde “ mindset maar ik weet ook dat ik het er wel weer vanaf krijg! 
14 jul 23 door lid: Biene Mays
Biene, wij hebben een stacaravan op een hele rustige camping, zo benieuwd! 
14 jul 23 door lid: SnelleEll72
Wow... mooie prestatie Biene! 👌 Alvast een fijne vakantie, lekker genieten van het eten als van je mooie gezin... 😘 
14 jul 23 door lid: Yoo69
👏🏼👏🏼 Alvast fijne vakantie. Toscane lijkte me zo mooi! 
14 jul 23 door lid: Lind@@h
Wat lief allemaal! Na dit weekend nog even een week mijnheer doen om dit gewicht ongeveer vast te houden! Vandaag al één flinke BBQ gehad met vrienden en 1500 kcal boven mijn ADH genuttigd! Zondag nog uiteten en vanaf maandag weer “ gewoon doen en balans zoeken. 
14 jul 23 door lid: Biene Mays

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Biene Mays's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.