Biene Mays's Logboek, 03 jun 23

Mooi om te zien dat ik over de week gezien nog een dalende lijn heb, al wordt dit steeds lastiger! Zomer is voor mij buiten eten, BBQ, ijsjes uit de ijssalon, vakantie vieren, een terrasje pakken en uiteten gaan,ā€¦.! Dit getal motiveert!

Bekijk Dieet Kalender, 03 juni 2023:
1571 kcal Vet: 58,11g | Eiwit: 131,65g | Kolhy: 135,81g.   Lunch: Watermeloen, Zwarte Olijven, Olijven, Apetina Witte Kaas 50% Minder Vet, Kühne Franse Mosterd, AH Schnittbroodjes Wit , AH Gesneden Uien, AH Kipchipolata, Lohilo Damn Good, Oppo Choc Chip Cookie Dough Ice Cream, Oppo Healthy Ice Cream Salted Caramel, Conimex Javaanse Pinda Satesaus, AH Haricots Verts, Nevo Komkommer met Schil , AH Tasty Tom Trostomaten, AH Krulsla Melange, Knoflookpoeder, Conimex Marinademix Saté, AH Varkenshaas. Diner: Bio Today Cashew Nut Butter, We Care Crispbread, AH Gerookte Kipfilet Plakjes, AH Ijsbergsla, Danone Hüttenkäse , No Fairytales Wortel Tortilla. Snacks/Andere: AH Geslagen Room Luchtig & Romig, Eiwit, Danone Hipro Chocolate Mousse & Salted Caramel Flavour. meer...

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Midden juni is mijn man jarig , dan zou ik mijn streefgewicht wel willen hebben bereikt, liefst eronder zitten voor een buffer om te genieten van een Hollandse appeltaart met slagroom waar mijn man zo gek op is en dan gaan we natuurlijk weer lekker uiteten! Hopelijk is dit een goede motivatie voor mij want momenteel eet ik structureel zeker 150 kcal meer en compenseer ik dit met heel veel bewegen en sporten om toch nog een kleine deficit te creëren tijdens de week. Eigenlijk zou ik dus weer iets strenger voor mezelf mogen zijn ! 
03 jun 23 door lid: Biene Mays
Je bent er bijna! Als je met lekker eten rond dit gewicht blijft, dan is het prima toch? Al snap ik dat je een keer precies het getal wilt zien. dat had ik toen ook. 
03 jun 23 door lid: Antoinette loves food...
Ik kan met dit gewicht zeker al tevreden zijn Antoinette, al zou ik voor de zomervakantie graag nog een buffer willen opbouwen : 3 weken lang culinair op reis naar Italië 🇮🇹 en Oostenrijk 🇦🇹 , snap je ? En ik hoop nog wat van mijn buikomtrek eraf te krijgen , dat blijft bij mij een groot ( inmiddels gelukkig wel kleiner issue (nog 3 cm tot een gezonde buikomtrek, zou mooi zijn als ik in ieder geval in de buurt kom) 
03 jun 23 door lid: Biene Mays
Hoeveel buffer wil je hebben? Het fijne van de range vind ik, dat dat mijn buffer is. Ik werk niet hard om op een bepaald gewicht te komen. Zolang ik binnen de range blijf is het prima. Maar ik ga 2 weken binnen Nederland op vakantie en niet 3 weken naar Italië. Klinkt wel heerlijk trouwens 😊 
03 jun 23 door lid: Antoinette loves food...
Super goed!💪🏻 
03 jun 23 door lid: keto_danny
Nog eventjes en je bent er 🎉 En dan volhouden! Is ook best lastig maar zit je in ieder geval iets ruimer in de kcal die je kan nemen. 
03 jun 23 door lid: SabineS85
Netjes hoor 💪😘 
03 jun 23 door lid: Nel_69
Antoinette, liefst een buffer van 2 kg voor 3 weken vakantie! Maar ik denk dat dat niet meer haalbaar is . Eerst eens de 55 kg bereiken en dan zien wat ik tot midden juli nog eraf krijg 
03 jun 23 door lid: Biene Mays
Antoinette , de buffer staat trouwens met 53 kg al in mijn doel van de zomer challenge, kijk maar! Schommelen tussen 53 - 55 (56) lijkt me prima en geeft zoals Sabine al zegt wat meer ruimte met de kcal! 
03 jun 23 door lid: Biene Mays
Zeker! En je zit al binnen je range 💪🏻 
03 jun 23 door lid: Antoinette loves food...

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Biene Mays's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.