Antoinette loves food...'s Logboek, 17 apr 23

Er moet mij iets van het hart. Ik zit graag op deze groep. Ik heb er veel aan gehad bij het afvallen en ook nu bij het gewichtsbehoud.

Ook vind ik het fijn anderen te helpen door mee te denken en dingen aan te dragen waar iemand mogelijk niet aan gedacht heeft. Of en wat iemand daar mee doet is uiteraard zijn/haar eigen keus. Daarnaast heb ik natuurlijk ook niet alle wijsheid in pacht.

Nou gaf laatst iemand aan dat zij er niet op zat te wachten. Uiteraard haar goed recht en ik ben ook opgehouden met meedenken. Dat leek te worden gewaardeerd en ik dacht dat het hiermee klaar was.

Dat bleek niet zo te zijn. Er is een commotie ontstaan en ik merk dat dat toch meer met mij doet dan ik had verwacht. De dingen die ik heb gezegd waren namelijk niet kwetsend bedoeld of iets dergelijks.

Ik ben nu een beetje zoekende met wat ik moet doen/wil. Moet ik überhaupt nog wel meedenkend reageren? Aan de andere kant wil ik ook niet alleen maar 'small talk'. Ik denk juist dat het over het algemeen goed is met elkaar mee te denken en elkaar te blijven prikkelen. Hoe staan jullie hierin?

35 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 47
Reacties 
Wat er in deze groep gebeurd is natuurlijk het geen er ook op je werkvloer,school,sportclub etcetera van toepassing is,kemphanen/kippetjes gedrag en sterke persoonlijkheden die de boventoon voeren. Voor mij werkt het beste om totaal te negeren. Kijk wat voor jou werkt en natuurlijk vind ik het rot dat jij je zo voelt. Succes🌺 
17 apr 23 door lid: Laura ¥
Als iemand geen advies vraagt, hoef je het ook niet te geven, en andersom. Klote dat het zo uit de hand gelopen is, zelfs nadat je gezegd hebt, het niet zo te bedoelen. Het zou dan klaar moeten zijn wat mij betreft. Maar een geschreven woord, komt ook nooit hetzelfde over als een gesproken woord he. Maar trek het je vooral niet aan, je wilde tenslotte alleen maar helpen. 
17 apr 23 door lid: keto_danny
Ik sluit me aan op de reactie van keto_danny 
17 apr 23 door lid: Sara’m
Ik herken wat je schrijft en sluit me er volledig bij aan. Ik had het niet beter kunnen verwoorden. Ook ik probeer met een ander mee te denken maar ben me er bewust van dat ik erg direct kan zijn en mogelijk niet altijd oog heb voor hoe mijn woorden over kunnen komen. Dat dat dus niet altijd in goede aarde valt is een vaststaand gegeven. Het is niet mijn intentie om te kwetsen of belerend over te komen en dat zal het bij jou net zo min zijn.  
17 apr 23 door lid: SabineS85
Volledig eens met de anderen. Vind FC mede door jullie ook fijn, allemaal in het zelfde schuitje (afvallen). En wat Danny inderdaad ook zegt (net als apppen trouwens) kan t anders overkomen. Vanaf hier een virtuele knuffel. 
17 apr 23 door lid: jessmeh40
Eens met jou en de anderen 
17 apr 23 door lid: HélèneNoordhoek
Eens met de rest al zit ik wel een tikkie anders in elkaar. Ja ik ben direct en kan ongelooflijk hard uit de hoek komen maar als je daar niet mee kunt handelen zegt dat meer over jou dan over mij. Ik kan er dan dus niets meer mee en ik weiger om op m'n tenen te lopen. What you get is what you see (of leest in dit geval) geloof me ik slaap er geen seconde minder om.... 
17 apr 23 door lid: Gerrika G
Dus lieve Antoinette trek het je vooral niet aan!! 
17 apr 23 door lid: Gerrika G
Eerlijk gezegd slaap ik er ook niet minder om 😂 En mensen die advies vragen, en vervolgens zeiken dat ze advies krijgen, die vermijd ik vervolgens als de pest. Geen zin in idioten. En 30 keer hetzelfde vragen, om 30 keer een ander antwoord te verwachten, heb ik ook geen kracht voor. m.a.w. Ze krijgen niet het antwoord dat ze willen.  
17 apr 23 door lid: keto_danny
Precies dat Danny!  
17 apr 23 door lid: Gerrika G
The name sammy/shadowjay comes to mind and we all know how that ended whahhahahahahha 
17 apr 23 door lid: Gerrika G
🤣🤣🤣  
17 apr 23 door lid: jessmeh40
Ik vind soms een schop onder mijn kont fijn en een andere x weer niet. En mocht ik er geen zin in hebben dan negeer ik het. Eigenlijk ben ik alleen maar heel erg blij met alle steun, tips en tricks van iedereen. 🥰 
17 apr 23 door lid: asjege
Ik vind het over het algemeen heel fijn, het delen van informatie & ervaringen op deze app en het opbouwende commentaar. Bij situaties waar het in de app qua communicatie niet goed verloopt, zit ik soms met kromme tenen te lezen hoe er (in mijn beleving vaak onnodig) op elkaar (af)geageerd wordt. Dat probeer ik dan te negeren, want het geeft mij alleen maar negatieve energie. 
17 apr 23 door lid: AMH20
Ik vind het prima, als iemand met mij meedenkt. Ik heb er soms moeite mee, omdat mensen soms zo betweterig reageren. Iedereen zijn lichaam is anders. Ik reageer dan liever met small talk. Ik snap jou standpunt volkomen. Het is niet altijd gemakkelijk. Concreet voorbeeld. Lukt het je nog steeds niet om af te vallen slappeling. Zulke opmerkingen zit ik echt niet op te wachten.  
17 apr 23 door lid: wendycarty
Antoinette doe wat je hart je ingeeft op dat moment. En probeer wat er nu gebeurt is naast je neer te leggen. Ik ben blij dat de mensen mee denken. De spontane Antoinette zie ik graag op dit forum voorbij komen 🥰 al ben ik zelf van de small talk 
17 apr 23 door lid: Yoo69
Lieve 🥰 Antoinette, Zoals ik toen al heb aangegeven heb jij altijd goede bedoelingen met je advies. De reden dat ik mijn reacties heb gesloten heb ik jullie eerder ook duidelijk uitgelegd en heeft echt totaal niets met jou te maken, geloof me alsjeblieft 🙏 ! Je bent een steun voor velen dus blijf jezelf ! Dat doe ik ook, door mijn eigen grenzen aan te geven, want anders werkt de app contraproductief voor mij! Ik kan met sommige reacties gewoon niet zo goed omgaan, ik trek me dingen te veel aan en dat werkt uiteindelijk tegen me. Ik houd mijn account open en deel alles met jullie, jullie mogen meelezen met mijn afvalproces en “persoonlijk “ logboek. Mocht ik advies nodig hebben,durf ik jullie ook om advies en hulp te vragen en zal dat zeker doen! Ook denk ik graag met jullie mee en help anderen als dat kan. Zo houden we contact! Ik vind het een fijne app met hele lieve mensen 🥰🥰! Lieve Antoinette, maak je hier alsjeblieft niet meer druk om , echt niet nodig! Heel veel 💋 liefs van mij aan jullie allemaal 🤗😘💕 
17 apr 23 door lid: Biene Mays
Ik sluit me hier bij iedereen aan 😊 
17 apr 23 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Ik heb de aanleiding even gemist denk ik, maar ik waardeer je meedenkende en bemoedigende opmerkingen hoor!❤️ 
17 apr 23 door lid: Dorien_B
Bedankt voor jullie reacties. 😊 Hier kan ik iets mee. Biene, fijn dat je nog gereageerd hebt. Normaal gesproken kan ik dingen prima van mij afzetten, maar na het topic van enkele dagen geleden en de reacties daarop, lukte mij dat even niet. 
17 apr 23 door lid: Antoinette loves food...

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Antoinette loves food...'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.