Antoinette loves food...'s Logboek, 01 apr 23

Mijn maandkalender update. Ik vind het bijzonder dat het maandgemiddelde precies op mijn streefgewicht is uitgekomen! Mijn laagste gewicht was 70,5 kg (maar dat was een onrealistisch laag gewicht, het realistische laagste gewicht is 71 kg). Mijn hoogste gewicht was 73,1 kg. Ik schommel dus tussen 1 kg boven en 1 kg onder mijn streefgewicht.

27 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Overigens was die 73,1 kg ook de enige keer dat ik boven de 73 uitkwam. 
01 apr 23 door lid: Antoinette loves food...
Bedankt Floor! En het kan flink schommelen hoor, soms verklaarbaar, soms schijnbaar onverklaarbaar, zelfs wel eens met een plus van 1,4 kg in één dag. Soms blijf ik hangen in een wat ruimer gewicht terwijl ik eigenlijk netjes eet, om vervolgens ineens sprongen naar beneden te maken. De schommelingen horen erbij en zijn normaal (en van veel factoren afhankelijk). Deze kalender maakt goed inzichtelijk dat het de balans goed is.  
01 apr 23 door lid: Antoinette loves food...
Vind dat je het onwijs goed doet Antoinette! Zo gemotiveerd. Daar ik al circa 2 jaar rond mijn streefgewicht hangt ben ik het de laatste maand helemaal kwijt. Lijkt wel het moment dat ik mijn streef van 67 naar 65 heb gezet... Voelt nu momenteel of ik het niet meer kan opbrengen, terwijl mijn maaltijden oké zijn gaat het daar tussenin gewoon fout 😊.  
01 apr 23 door lid: Yoo69
Mooi overzicht en wat hou je het goed vast 👏🏻👏🏻👏🏻 
01 apr 23 door lid: SabineS85
knap hoor dat je in de buurt van je streefgewicht blijft. complimenten 👍 
01 apr 23 door lid: gien55
doe je goed👍 
01 apr 23 door lid: linkelouitje
Bedankt allemaal! Yo, ten eerste knap dat je al 2 jaar op je streefgewicht zit! Als die 2 kg psychologisch zo zwaar werken? Waarom zet je je streefgewicht dan niet weer op 67 kg? Misschien dat de druk dan weg is en het beter gaat. Ik houd nu een range aan. Schommelingen tussen 70 en 74 kg vind ik prima. Ik zit al best een tijd onder de 74 kg, maar ik wilde toen graag een keer de 72 kg gezien hebben. Dat werkt toch door in je hoofd. Nu ik de range aanhoud vind ik het makkelijker. En het is eigenlijk ook realistischer, want gewicht schommelt nu eenmaal. 
01 apr 23 door lid: Antoinette loves food...

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Antoinette loves food...'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.