Streef61's Logboek, 29 jan 23

SAXENDA en campinglife
Al jaren als ik het weekend in onze caravan vertoef heb ik op een of andere manier meer trek in eten.Ofwel,lekkers!
Geen regelmaat en meer rust en alles lijkt dubbel zo lekker te smaken.
Zoals ik al eerder heb geschreven maakt SAXENDA niet dat de trek er niet meer is.
Wel merk je wanneer je teveel eet🥴
Zo ook toen wij afhaal kebab en dergelijke met t gezin hadden gehaald en ik tijdens t kip eten al niet meer aan t broodje kon beginnen.De kip lag er naast en het broodje met inhoud ging m niet meer worden .Hmm🤔dus dat.
Nu las ik dat volgens Harriet Verkoelen SAXENDA alleen werkt als je khdr eet🤔
Vreemd,daar is mij niets over verteld.Ik weet wel dat de slechte khdr beter vermeden kunnen worden mar dat geldt voor elke manier van gezonde voeding en afvallen lijkt mij.
Maar goed,ik wil mij er niet teveel mee bezig gaan houden. De afspraak met de diëtiste heb ik ook staan, los van mijn afspraak met de internist, en ik houd het daar maar beter bij ipv allerlei dingen te gaan lezen van hoe iets moet of gaat.

Bekijk Dieet Kalender, 29 januari 2023:
842 kcal Vet: 59,64g | Eiwit: 47,15g | Kolhy: 23,87g.   Lunch: Zaanse Mayonaise, Krabsalade, Gekookt Ei, AH Goudse Kaas Extra Belegen 48+, Bolletje Groente Crackers Rode Biet. Snacks/Andere: Dolce Gusto Cappuccino. meer...

12 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Zo is dat , er zijn zoveel meningen als er mensen zijn . Lekker doorgaan. Ik voel soms ook wel vaker dat ik echt vol zit , iets minder met koekjes, maar tòch…er is nog hoop.  
29 jan 23 door lid: annemiek rembil
Harriet verkoelen is een verdienmodel. In dit geval wordt er verdiend aan een koolhydraatbeperkt dieet. Natuurlijk wil deze club je dit doen laten geloven. Als je echter even wat feitelijke en op wetenschap gebaseerde info zoekt dan zie je dat het voor alle macro’s geld. Echter geven vetten, vezels en eiwitten wel de beste verzadiging dus indirect is het niet geheel onwaar. 
29 jan 23 door lid: SabineS85
@annemiek,klopt! Vele meningen idd,maar ik ben ook gevoelig voor wetenschappelijke boodschappen waardoor ik dan weer in de war raak🙈En zoals Harriet het dan overbrengt ...😬  
02 feb 23 door lid: Streef61
@annemiwk,iets minder met koekjes is al een stap in goede richting hé 😉 
02 feb 23 door lid: Streef61
@sabine,zoals jij het schrijft geeft weer een hele andere kijk op hoe Harriet het brengt/bedoeld🤔Zou het om de centen gaan? Los van t feit sommige dingen wel kloppen ... 
02 feb 23 door lid: Streef61
Streef , ik las laatst een verhaal van iemand die zóveel was afgevallen, en daar zo blij van was. Ze wilde dat ook zo graag delen en andere blij maken……maar kost best serieus geld. Dus ja , natuurlijk gaat het om geld. Er staan nl zoveel dingen op internet, dat haar verhaal niets toevoegt.  
02 feb 23 door lid: annemiek rembil
Mieke Kosters haatr manier spreekt mij ook aan maar het is extra te prijzig helaas om mij aan te melden. 
02 feb 23 door lid: Streef61
Je kunt misschien een 2e hands boek van haar kopen via marktplaats?  
02 feb 23 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Streef61's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.