keto_danny's Logboek, 15 jan 23

Keto lunch:
Bloemkool hash browns met kerrie mayonaise!😋
Vandaag de hartige variant, zo'n lekkere manier om 300 gram bloemkool te eten.
Zie reacties....

Bekijk Dieet Kalender, 15 januari 2023:
1722 kcal Vet: 127,32g | Eiwit: 96,70g | Kolhy: 26,21g.   Ontbijt: Water. Lunch: Zaanse Mayonaise, Jalapenos Peper, Bloemkool Gekookt, Grana Padano DOP 32+, Ei. Diner: Woele Kokosmeel, Xucker Schoko Drops Weiss, Xucker Schoko Drops Edelbitter , Xucker Schoko Drops, AH Biologisch Hennepzaad, AH Biologisch Lijnzaad Heel, Alesto Pecannoten, Alesto Italian Hazelnuts, Alesto Amandelen, Alesto Walnoten, AH Sesamzaad , AH Chiazaad, Alesto Pistachios, Sebahat Tahin, Nevo Gele Paprika, Nevo Paprika Groen Rauw, Rode Paprika Tnf, Chocolade pindakaas vet bommetjes, Courgette TNF, Heinz Ketchup 0% zonder Toegevoegde Suikers en Zout, Kikkoman Sojasaus, Koningsvogel Surinaamse Sambal , AH Biologisch Appelciderazijn, AH Puur & Eerlijk Biologische Roomboter Ongezouten, AH Puur & Eerlijk Kipdijfilet, Knoflook. Snacks/Andere: Boost Ball White Chocolate Raspberry And Coconut Boost Ball Burners. meer...
1787 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

18 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Lieve mensen, checken jullie wel altijd je kassabon na/bij het boodschappen doen? Zojuist bijna €15,- teveel betaald bij Albert Hein!!! Het bonus systeem werkte niet, maar dat zeiden ze er niet netjes bij.😡 Waarschijnlijk gaan er vandaag heel veel mensen veel teveel voor hun boodschappen betalen.😓 Ik heb zelf helaas nog wat over het hoofd gezien, dus €13,90 terug gekregen, maar dat had €14,83 moeten zijn.😩 Fijne middag!😘  
15 jan 23 door lid: keto_danny
Ik kijk idd áltijd, vooral bij AH. De bonus is zó vaak niet in de computer ingesteld. Dan kom ik op vrijdag of pas zelfs zaterdag, en dan staat het nòg fout 😣 . Ik vraag dan wel eens hoe dat kan, want dan is het de hele week al in de bonus, en ben ik dan de eerste die terug komt 🤷🏽‍♀️. En ja , van de 10 x is het 7 x niet goed.  
15 jan 23 door lid: annemiek rembil
Gelukkig is het aan de andere kant zo dat online het makkelijk is om dat te melden. En er staat als je zelfs teveel krijgt , je het mag houden. Af en toe heb ik dan mazzel ☺️ . 
15 jan 23 door lid: annemiek rembil
Bij mij is het nog nooit verkeerd gegaan. Maar nu had ik serieus dure dingen, en die nam ik omdat ze in de bonus waren. Check het ook altijd, maar zie het al op mijn mobiel met scannen. Ik moest nu echter eerst betalen, en daarna mijn geld terug halen bij de service balie 😫 Ik heb in plaats van 1 uur boodschappen doen, vandaag 1:40 uur over de boodschappen gedaan. Ik ga nooit meer zo laat, wat een ellende.  
15 jan 23 door lid: keto_danny
Precies de reden waarom ik het gross van de boodschappen laat bezorgen. Ga tussendoor alleen voor de losse dingetjes naar de super. 
15 jan 23 door lid: Gerrika G
Ja je moet echt altijd je bonnen checken, niet alleen bij de supers, ook bij Kruidvat, Hema, Etos, e.d. gaat t regelmatig mis.  
15 jan 23 door lid: BM35
Ja , heb ik soms ook , sta je bij de kassa en moet je naar de service balie 🫣 waar het vervolgens ook druk is 😣 
15 jan 23 door lid: annemiek rembil
Ik was er chagrijnig van! En dan had de Dirk ook nog eens geen mosselen 🥲 
15 jan 23 door lid: keto_danny
Bij ah gebeurt het mij inderdaad het vaakste. Schijnt ook zo te zijn dat als ze storing hebben gehad en jij je extra bonus Box dinges voor die tijd had geactiveerd dan herstelt het niet en scanner ze dus de normale prijs.. 🤷‍♀️ dus ik check altijd.. 🙄 
15 jan 23 door lid: MDW80
Ik heb het juist vaak bij Dirk, andere prijzen op de schappen, dan op de bon  
15 jan 23 door lid: keto_danny
ziet er heerlijk uit🥰. Wij checken inderdaad ook altijd de bonnen  
15 jan 23 door lid: linkelouitje
Het was blijkbaar een landelijk probleem! Op Instagram reageren veel mensen die hetzelfde hebben ervaren. 
16 jan 23 door lid: keto_danny
Was idd landelijk. Bij mij ging het ook verkeerd. Kwam er wel gelijk achter bij de zelfscan. Maar dan moet je idd naar de servicebalie om het te verrekenen 🙄 
16 jan 23 door lid: Nel_69
Heb je ah zelf nog benaderd? Of niet meer gedaan? 
16 jan 23 door lid: MDW80
Ah heeft excuses gemaakt, en aangegeven dat ik die €0,93 ook nog terug kon krijgen. Ik heb daarop geantwoord dat het mij niet om die €0,93 ging, maar om het feit dat het niet aangegeven werd, en dus op deze manier heel veel mensen opgelicht worden. Ze zeiden contact op te nemen met de betreffende vestiging. Maar dat word lastig nu, want iedereen had hetzelfde probleem. Sommige mensen bedankte mij op insta voor de waarschuwing. 
16 jan 23 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.