Antoinette loves food...'s Logboek, 14 jan 23

Ik weeg mij 2x per dag (weet ik, slaat helemaal nergens op, en het is niet iets wat ik zou adviseren, maar ik vind het fijn 🤣). Het gewicht 's avonds is natuurlijk hoger dan 's morgens, maar af en toe weeg ik 's avonds hetzelfde als 's morgens. Vandaag dus! Na de hele week stil staan ondanks een kcal-tekort, gaat het wel lekker slapen in de wetenschap dat het morgen wel gezakt zal zijn 😊.

Dat de hele week stilstaan ondanks kcal tekort en dan ineens zakken heb ik trouwens al een tijdje. In het begin viel ik elke dag af, nu blijf ik vaak over de week stabiel, of ik kom zelfs wat aan, om vervolgens af te vallen. Ik maak mij er dus ook niet druk om. Zolang ik over een week gezien blijf afvallen is het goed 😊.

29 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Heb het zelf een paar dagen gedaan. De moed zakte me elke avond in de schoenen. S’ochtends zat er bij mij lijn en logica in het gewicht, s’avonds was er vaak geen pijl op te trekken. Ik ben er snel weer mee gekapt. Ik hoop dat je een mooi gewicht kunt noteren morgen 😁 
13 jan 23 door lid: SabineS85
Bij mij zit er momenteel in de ochtend ook niet echt logica in mijn gewicht, behalve dat ik aan het eind van de week wel afgevallen ben 🤷‍♀️. Door de week gaat het vaak alle kanten op (dat is begonnen aan het begin van de kerst-challenge, daarvoor had ik door de week al een dalende lijn). Soms snap ik waarom (zouter eten, menstruatie en ovulatie, dan is dit effect sterker), maar het is er nu ook als ik normaal eet en niet bij mijn menstruatie of ovulatie zit. 's Avonds geeft voor mij wel een redelijke voorspelling van de ochtend. Vaak kan ik wel inschatten of ik de volgende ochtend lichter ga zijn dan de dag ervoor. Nogmaals, het is compleet nutteloos, maar het geeft een vorm van controle voor mij denk ik. Ik kan mij voorstellen dat het voor anderen alleen maar frustrerend werkt. Net als dagelijks wegen trouwens, gezien de schommelingen is dat ook vrij nutteloos, maar loslaten betekent minder controle.  
13 jan 23 door lid: Antoinette loves food...
Herkenbaar ik doe het ook wel eens, trek er dan 8 ons af voor de nacht en heb dan al een idee hoe ik het die dag gedaan heb 
13 jan 23 door lid: HélèneNoordhoek
Ik was blij met mijn gewicht vanmorgen 😊. Mijn streefgewicht komt weer dichterbij! 
14 jan 23 door lid: Antoinette loves food...
Goed zo😘 
14 jan 23 door lid: HélèneNoordhoek
Prima zo, ik hoop dat je vanavond ook blij met je gewicht bent 🤭 
14 jan 23 door lid: Rommeltjes
Lekker boeien ik sta er ook wel eens 's avonds op. 
14 jan 23 door lid: Gerrika G
Ik heb al geruime tijd dat ik ook aardig schommel bij een bepaald punt en dan in een keer zomaar 2 kg eraf. Een soort weerstandspunt. Geen idee waarom en soms inderdaad frustrerend. Ik denker maar niet te veel over na en duw gewoon door. Moet toch lukken als alles klopt 💪 
14 jan 23 door lid: Wow34
Ja precies. Ik heb het wekelijks. Ik maak mij er niet druk om, tot nu toe viel ik over de week toch af, dus dan vind ik het prima. 
14 jan 23 door lid: Antoinette loves food...
Voor mij is het vertrouwen in het proces. Een dagje 200/300 gram meer wegen is geen ramp, zo lang je blijft doen wat je doet is die er de volgende dag of over twee dagen ook weer af. Mijn veranderingen zijn geen bier/chips/snoep meer (grote valkuil savonds). Geen sauzen bij het avondeten (vervangen door frisse slasoorten) en de fiets pakken naar het werk ipv de auto. 10 minuutjes fitness per dag voor de tv en een lunchwandeling. Vooralsnog goed vol te houden zonder de hele dag honger te hebben. 
14 jan 23 door lid: stelviomissie
Klinkt goed! Ik wilde in je profiel kijken, maar die staat helaas privé  
14 jan 23 door lid: Antoinette loves food...
Herken je verhaal 😂 we komen er wel💪🏼 
14 jan 23 door lid: FoFiJu
Ik ging toen ik vorig jaar startte als een speer, de laatste maanden heb ik vaak een soort plateau met wat schommelen en dan plots weer wat eraf. Ik merk wel dat meer drinken (water) goed is voor mij. Gewoon volhouden. 
14 jan 23 door lid: gien55
Doe ik ook vaak!! Geeft me een goed gevoel als ik 's avonds het zelfde getal.zie als in de ochtend. 
15 jan 23 door lid: Maşife Özay

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Antoinette loves food...'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.