Antoinette loves food...'s Logboek, 08 jan 23

Afgelopen week 0,2 kg afgevallen. Het lijkt weinig, maar gister was mijn gewicht 1,1 kg hoger (vakantie-kg). Op mijn laagste gewicht van 73 kg (31-12) ben ik nog niet, maar ik ben tevreden! In totaal in 18 weken 12,1 kg afgevallen. Biografie is geüpdate.

46 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Super goed juist, zo na je vakantie.💪🏻 
08 jan 23 door lid: keto_danny
Ik ben er ook blij mee 😊. En jij kunt mijn foto zien! Ook blij mee 🥳. Ik heb hem nu via de app toegevoegd in plaats van via de laptop. Hopelijk kan iedereen hem nu zien. 
08 jan 23 door lid: Antoinette loves food...
Whow, dat is hartstikke netjes💪😘 
08 jan 23 door lid: Nel_69
Goedemorgen. Ik zie hem ook en goed bezig ! 
08 jan 23 door lid: TommeyLou 68
Super netjes toch Antoinette! Kanjer 
08 jan 23 door lid: Yoo69
Bedankt allemaal 😘 Floor, ik ben bijna 6 weken geleden gestopt met alles invoeren, omdat ik het idee had dat ik wel een goed gevoel ontwikkeld had voor eten. Ik pak wel wat makkelijker iets tussendoor (de drempel is toch hoger als je het in moet voeren), maar het blijft binnen de perken en omdat ik bleef afvallen, vond ik dat prima. Ook omdat ik niet onder de 70 kg uit wil komen en ik dadelijk meer moet gaan eten. Zo gaat dat al iets geleidelijker. Mocht ik niet verder afvallen, dan zou ik weer gaan invoeren, maar dat is niet nodig tot nu toe. Afgelopen week was gek omdat ik mij niet meer elke dag kon wegen. Ik heb wel geschat wat ik ongeveer gegeten en heb dat ingevoerd (maar dat is een grove schatting). Zo hield ik toch een beetje een vinger aan de pols. Ik heb naar mijn lijf geluisterd, maar wel lekker dingen gegeten die ik normaal niet zo vaak eet. Vaak zat ik zo vol, dat ik de maaltijd erna vanzelf minder at. Ik heb geschat rond mijn AMR gegeten en dat komt wel overeen met mijn gewicht. Maar was ik nu meer aangekomen, dan was het ook prima geweest. Ik weet dat ik het weer op kan pakken en dat het er dan weer vanaf gaat. Nu ik thuis ben weeg ik mij weer elke dag en ben ik gestopt met invoeren. In de toekomst wil ik het tijdens vakanties ook niet meer invoeren. Kom ik aan, dan gaat het er ook wel weer af. Zo niet, dan Jan ik altijd weer beginnen met invoeren. 
08 jan 23 door lid: Antoinette loves food...
super toch! je kan het 💪 
08 jan 23 door lid: Denise 2.0
Hé wat tof zeg, al weer bijna op je oude gewicht! 😃 En een goed voornemen om tijdens vakanties en momenten dat jij daar voor kiest wel wat aan te mogen komen. Dat is wat mij betreft ook een doel; een keer boven je AMR kunnen genieten zonder daar schuldig over te voelen en dat dan gewoon in de dagen/weken daarna (of evt daarvoor) weer rechttrekken. Genieten kan ook binnen de AMR, daar ben ik me bewust van, maar voor mij is een pijler toch nog steeds dat ik dit grenzeloos mag doen om echt onbezonnen te kunnen genieten. En dat kan ook gewoon natuurlijk, helemaal als je al op streef bent. Nog ff volhouden, dame. Je bent er bijna 🥳🙌🏻 
08 jan 23 door lid: SabineS85
Goed bezig 💪🏻 
08 jan 23 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Lekkerrrrrr 
08 jan 23 door lid: Gerrika G
Goed hoor! En netjes gedaan in je vakantie! 😘 
08 jan 23 door lid: Dappere-Dodo
👏🏻👏🏻 
08 jan 23 door lid: Rommeltjes
Netjes hoor, zeker als je met vakantie bent geweest. Leuk gehad? 
08 jan 23 door lid: Lind@@h
Ja heel leuk! Lekker gegeten en leuke dingen gedaan met het gezin 😊 
08 jan 23 door lid: Antoinette loves food...

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Antoinette loves food...'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.