Antoinette loves food...'s Logboek, 06 dec 22

Zo'n Calzone tikt lekker aan 🤣

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ach, maar wel lekker voor het ontbijt 😛 
06 dec 22 door lid: SabineS85
Haha ik zou er prima mee kunnen ontbijten! Maar het was het pakjes-avond diner. Vandaag bijna 1 kg zwaarder dan gisteren. Maar... nog niet ontbeten en ik heb nog geen honger. Dus al wat kcal gespaard vandaag 🤣 
06 dec 22 door lid: Antoinette loves food...
Ik deed het eerder, toen ik paar jaar alleen woonde, wel eens hoor. In het weekend pizza bestellen die veel te groot was en daar dan zondag, werd ik vaak pas rond de middag wakker, mee ontbijten. Smaakte altijd top 😆 Kilo is vooral vocht. Vandaag ff balansen en dan komt t wel goed.  
06 dec 22 door lid: SabineS85
Herkenbaar. Ik ben geen broodeter. Ik eet veel liever iets warms. Dat kan ik serieus ook om 7 uur 's morgens, terwijl ik brood dan niet wegkrijg. Ik had ook rekening gehouden met het gewicht. Voor zondag zal het wel weer goed gekomen zijn 😊 
06 dec 22 door lid: Antoinette loves food...
Ik ben en een broodeter en warm eter. Kan vaak geen keus maken zodoende heel vaak soep bij mijn broodlunch of lekker warm vlees of omelet. Ook ontbijt is een feestje. Eerder was ik niet zo van de toetjes, nagerecht sloeg ik vaak over maar nu, onder invloed van hormonen, ben ik daar ook groot fan van. Wordt dat nog weer anders denk je? Krijg ik weer meer hang naar hartig ipv zoet als de hormonen het lijf uit zijn, vraag ik me af. Wat is jouw ervaring daar in? 
06 dec 22 door lid: SabineS85
Ik had tijdens de zwangerschap ook ineens veel meer zin in andere dingen. Zo houd ik niet van aardappelen, maar tijdens de zwangerschap was ik er gek op. Na de zwangerschap is dat ook weer weg gegaan. Mijn eetvoorkeuren zijn nu weer hetzelfde als ervoor. Gek he? Hoe dat zo kan veranderen door die hormonale veranderingen.  
06 dec 22 door lid: Antoinette loves food...
De calzone is alweer vertrokken. Dat ging sneller dan verwacht! 
07 dec 22 door lid: Antoinette loves food...
Das mooi 😄  
07 dec 22 door lid: SabineS85

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Antoinette loves food...'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.