Tijmpje's Logboek, 22 nov 22

Druk weekend gehad: kleinkinderen 2 dagen hier geweest ivm avondwake en uitvaart van hun familielid, beetje erg last minute allemaal. Me gestoord aan het feit dat ouders zowel met brengen als met ophalen zich niet aan de afgesproken tijden hielden, alsof wij geen leven hebben. Het lukt steeds beter om voor mijn eigen belangen op te komen (ik leer het noodgedwongen gezien het gebrek aan energie), maar in dit geval heb ik er niets van gezegd. Ligt een beetje moeilijk mbt manlief.
Na het vertrek van de kindjes stond er nog een avond (al weken) gepland met vrienden.
Zondag en gisteren natuurlijk helemaal kapot weer, dus rustig aan gedaan.
Vanmiddag ga ik wel trainen, maar verder ga ik me vandaag ook niet druk maken. Niet moeilijk, want ik ben de laatste tijd écht niet vooruit te branden. Vanavond is manlief naar de hobby, dus lekker Me-time ook.

Vandaag 7e dag nieuwe medicatie: natuurlijk merk ik er nog niets van. Ik ben ongeduldig.
Intussen 9 weken verder sinds de start met medicatie en niks opgeschoten. Het voelt als een eeuwigheid.
Wel wat bijwerkingen ook weer, uiteraard. En (helaas) slechter slapen met deze.
Nou ja. *Klaagmodus uit*.

Bekijk Dieet Kalender, 22 november 2022:
1797 kcal Vet: 67,54g | Eiwit: 133,38g | Kolhy: 147,39g.   Ontbijt: Water, Milbona Skyr Aardbei, Body & Fit Whey Perfection Vanilla, Milbona Karnemelk, Water, Koffie (Gemalen). Lunch: Water, Zonnatura Brandnetel Thee, Body & Fit Whey Perfection Vanille, Rozijnen (zonder Pit), Jumbo Ongebrande & Ongezouten Notenmix, AH Basic Havermout, Milbona Halfvolle Melk 1,5% Vet. Diner: AH Olijfolie Traditioneel, Uien, Jumbo Kipkrokantschnitzel, Water, Rode Kool met Appel, Jumbo Witte Bonen in Tomatensaus, Nevo Broccoli. Snacks/Andere: Lay's Wokkels Naturel, Room (Spuitbus Slagroom), Body & Fit Clean Protein Bar Cookie Dough Almond, Bon Gelati Premium Ice Cream Nocciolata, Lidl Spekknabbels, Hero Cassis Zero, Koffie (Gemalen), Koffie (Gemalen). meer...

29 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Misschien hebben de ouders het echt niet zo bedoeld (om over jouw grenzen te gaan en te ontkennen dat jullie ook een leven hebben) dat kan hè, dat het hele overlijden, wake etc, voor hen ook wat overweldigend is. (Of gingen ze nadien nog ff samen uit ofzo, dan snap ik je grieven) superlief dat jullie ondanks jouw momentele toestand de opvang verzorgen. En hoop dat je je rust momenten weer kan vinden na al dit. Sterkte! 
22 nov 22 door lid: DoctorSnuggles
🌹 
22 nov 22 door lid: Elfje69
❤️xx 
22 nov 22 door lid: Yoo69
@Funshine, bedoeld mss niet. Maar het is bij hen wel een terugkerend iets. Heel vaak word er 'onverwacht of ongepland' nog een halve of hele dag/ nacht extra aan vast geplakt. En dan op zo'n manier dat je geen 'nee' kan zeggen. In dit geval betrof het overlijden een verre neef. Hadden ze niet zo veel contact mee, maar was voor mevrouw wel weer genoeg excuus om een heel drama rond op te bouwen. En ja, toevallig was het zo dat ze dit keer dus inderdaad de kroeg in waren gegaan na de uitvaart. En dan niet alleen 1 uur te vroeg komen met brengen ("ik dacht je bent toch wel thuis") maar dus ook nog eens 2 uur later dan afgesproken met ophalen. Het idee bestaat dat ze idd niet bezig zijn met ons leven of onze belangen. Word ook nooit naar gevraagd. Als je al zelf verteld, word er nadien nooit meer aan gerefereerd. Dus zoiets van: alleen in beeld als ze ons nodig hebben én dan nóg lekker de boel gaan zitten oprekken aan alle kanten. Ik ben er nog steeds een beetje geïrriteerd van. Het betreft de zoon van manlief en z'n vrouw. Ligt dus moeilijk voor mij om daar iets van te zeggen. 
22 nov 22 door lid: Tijmpje
Wat ellendig, je wil ook geen huwelijkscrisis of ruzie, maar hoe dan je grenzen aangeven? Zou het ook niet weten, je hebt je er wel dapper doorgeslagen. Nou in ieder geval bijkomen.  
22 nov 22 door lid: DoctorSnuggles
Ik heb vanmiddag eindelijk met manlief hierover gesproken (na 3 dagen moed verzamelen). Gaat ook niet makkelijk, want 'zijn kinderen doen nooit iets fout'. Dit keer (verbazend an sich) erkende hij iig dat het voor míj een probleem is momenteel. Ik heb gevraagd hoe wij (!) een volgende keer dit soort dingen gaan voorkomen. We hebben afgesproken een volgende keer duidelijker te zijn als de afspraak gemaakt word. Aangeven dat we zelf ook nog dingen te doen hebben dus of het lukt om op de afgesproken tijd te komen. Zoiets.  
22 nov 22 door lid: Tijmpje
even een dikke knuffel voor je 🤗🤗 
22 nov 22 door lid: brigensam
Hopelijk gaat je man er in het vervolg wat van zeggen! ik wil echt niet stoken maar vindt dat er wel wat meer rekening met jou gehouden mag worden. Of weten de zoon en zijn vrouw niet van jouw situatie? 
22 nov 22 door lid: Chrisje.66
Ik vond het al wat vreemd dat je aan je eigen kinderen zou refereren als ‘de ouders’ 😅 Maar het betreft jouw stiefzoon en stiefschoondochter als ik het goed begrijp. Dan snap ik jouw hele bericht veel beter en kan ik me je woede zeker voorstellen. Goed dat je het aan hebt gekaart, nu eens kijken wat er mee gedaan gaat worden door alle partijen. 
22 nov 22 door lid: SabineS85
@Tijmpje ik zie nu pas je tussentijdse reactie dat je man al aan heeft gegeven volgende keer duidelijker te zijn naar zijn zoon en schoondochter 🙏 
22 nov 22 door lid: Chrisje.66
@Sabine, idd zoon van m'n man en z'n vrouw. Wij hadden hier dus hun kinderen/onze kleinkinderen. Naar hen refereer ik wel als onze kleinkinderen, want dat voelt ook zo. @Chrisje, of mijn man echt duidelijk gaat zijn, is nog zeer de vraag. Iig is het besproken tussen ons en ligt er nu de ruimte om duidelijk te zijn. In de praktijk zal het echter wel bij mij komen te liggen, verwacht ik. Betekent dat ik zeer voorzichtig moet zijn, wil ik niet álle partijen over me heen krijgen.  
23 nov 22 door lid: Tijmpje
Nou dan hoop ik dat hij het eens voor jou opneemt in het vervolg! Ik vindt het heel belangrijk dat een ouder zijn of haar kind niet laat vallen voor een nieuwe partner maar er zijn natuurlijk wel grenzen. En zeker wanneer de kinderen volwassenen zijn mag er wat mij betreft zeker verwacht worden dat ze zich zo gedragen! Ook zou het mogelijk moeten zijn dat er op een volwassen manier gesproken wordt over bepaalde onderwerpen. Vanuit hier een hele dikke knuffel 🥰 😘 
23 nov 22 door lid: Chrisje.66
Dank je wel. Lief. 
23 nov 22 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.