Tijmpje's Logboek, 26 jul 22

Ontbijten voor het sporten: (spelt)griesmeel met extra eiwit erin, met een beetje minder-suiker-kersenspread.
Ik ben geen ontbijtert dus was een zoektocht.

Bekijk Dieet Kalender, 26 juli 2022:
1626 kcal Vet: 69,23g | Eiwit: 139,39g | Kolhy: 69,54g.   Ontbijt: Water, Koffie (Gemalen), Body & Fit Whey Perfection Vanille, Water, Nescafé Café Mocca, Water, Griesmeelpap (spelt), Water, Holland & Barrett Vezel Complex Forte, Koffie (Gemalen). Lunch: Zonnatura Brandnetel Thee, Milbona Roomboter Ongezouten, Speltbrood van Manlief, Ei, Hatherwood Back Bacon Smoked. Diner: Water, AH Olijfolie Traditioneel, . Kipfilet Vers, Jumbo Groene Salade Grieks. Snacks/Andere: Water, Lidl Knabbelspek, Birra Moretti Birra Moretti Zero, Jumbo Noten Melange Ongezouten, Koffie (Gemalen), Pruimen, AH Hollandse Aardbeien, Koffie (Gemalen). meer...

17 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
en? vond je het wat? 
26 jul 22 door lid: Elfje69
Ja, ging eigenlijk best. Normaal heb ik veel moeite met ontbijten en sla ik het dus maar over. Eigenlijk m'n hele leven al zo'n beetje. Behalve in de vakantie, dan lukt het wel. Ik denk dus dat factor tijd(-sdruk en activieteit) een grote rol speelt. Het gevoel van druk en stress maakt dat ik niet goed kan eten, dat was inmiddels wel duidelijk.  
26 jul 22 door lid: Tijmpje
Maar nu, met mijn nieuwe regels, móet ik ontbijten anders haal ik m'n aantallen niet eind van de dag. Ik kan me dus niet meer permitteren om ontbijt over te slaan. Bovendien vóór een krachtraining, heb je energie nodig. Zeggen ze. Deed het eerst altijd zonder, maar schijnt sneller en beter progressie te boeken en je lichaam minder stress te geven als je wél ontbijt neemt voordien. 
26 jul 22 door lid: Tijmpje
Nou meis, als het werkt dan werkt het 💪🏼. En iig fijn dat je iets gevonden hebt dat je ook lekker genoeg vindt om naar binnen te lepelen 🤩 
26 jul 22 door lid: Elfje69
(ik reageer zelf trouwens precies omgekeerd op stress.... Ik ga echt bunkeren -als ik eraan toegeef- 🙈) 
26 jul 22 door lid: Elfje69
In het werk waarin ik de Burn-out ook heb gekregen, had ik ook periodes dat ik doorlopend een vol maaggevoel had, golfbal in m'n keel, misselijk. Die periodes kwamen en gingen. Heb ik hier ook wel eens genoemd. Is ook onderzocht maar niks gevonden. Nu met de Burn-out werd héél duidelijk dat dit dus echt (toen ook al) klachten door stress waren. Het is ook niet echt weg. Als ik nu iets (in het verschiet) heb dat veel stress geeft, kan ik ook weer niet eten voor een tijd. Het gaat ook niet zo zeer om de emoties (verdriet, frustratie, boos, verveling), daar reageer ik ook verschillend op, afhankelijk van welke emotie het betreft. Maar het is echt het gevoel van druk door tijdtekort of te leveren prestatie.  
26 jul 22 door lid: Tijmpje
Ah zo Tijm, ik snap m 😔 Ik vind het onwijs klote voor je 💕 
26 jul 22 door lid: Elfje69

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.