Hawkey4077's Logboek, 07 jul 22

Gisteren een slechte dag gehad. De relatie/samenwerking met de Strenge Begeleidster was helaas al een aflopende zaak, maar gisteren hebben we huissleutels en wat andere zaken aan elkaar terug gegeven. Een samenwerking van ruim 6 jaar eindigde met een afspraak bij een MacDonald die nog geen 30 seconden duurde. Ik ben niet zo naïef dat ik er nooit rekening mee gehouden heb dat dit niet voor de eeuwigheid zou zijn, maar ik had het graag anders willen beëindigen. De frustratie had helaas ook het te verwachten effect op mijn eetgedrag, met andere woorden gisteren weer volledig uit de bocht gevlogen. Vanochtend maar een dagje niet gewogen.
Goed, dat hoofdstuk is dus gesloten en nu weer aan de slag met het volgende hoofdstuk. Een beetje off-topic, maar de dag begon vandaag positief toen ik een grote zwaan die zichzelf midden op een grote kruising had vastgezet naar veiliger gebied kon begeleiden.

29 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik snap de impact. Maar bedenk dit: met één misstap heb je de strijd nog niet verloren. Lekker weer door. Succes en sterkte met het allemaal een plekje geven. 
07 jul 22 door lid: Tijmpje
❤️ 
07 jul 22 door lid: Dappere-Dodo
@Tijmpje, no worries, dit is niet mijn eerste tegenslag en zal zeker ook niet de laatste zijn. Deze hakte er wel stevig in, ondanks het feit dat ik het aan zag komen. Zoals gezegd, een nieuw hoofdstuk is aangebroken en ik ga er weer voor. 
07 jul 22 door lid: Hawkey4077

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.