manonwinkel77's Logboek, 23 mei 22

Ik wil graag de Fat Burn Active pillen gaan proberen. Ik heb hier goede dingen over gehoord. Wie koopt ze en weet waar je ze niet te duur en betrouwbaar kan kopen? En werken ze idd echt?
Alvast bedankt

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik denk dat zulke dingen oplichterij zijn 
23 mei 22 door lid: Laurierdrop
Als dat echt bestond, dan was het wereldnieuws 
23 mei 22 door lid: keto_danny
Heb ze ooit in een grijs verleden wel eens genomen. Is al lang geleden en toen deed het voor mij niets. Maar wie weet is het sindsdien verbeterd... 
23 mei 22 door lid: McCloud1978
op tiktok zie ik koffie met citroen voorbij komen. denk dat het toch meer jezelf gedragsverandering aanmeten is voor langere termijn. als ik weer aan het snoepen ga dan loopt gewicht iets op...er af is niet snoepen, minder calorieën eten en meer sporten  
23 mei 22 door lid: j400
Ik zou het je niet aanraden. Het enige wat er gebeurde was vreselijke hartkloppingen, zenuwen en hoofdpijn. En ik viel er geen gram sneller vanaf! Misschien vocht uitgezonderd. Je zal in eerste instantie als je info zoekt alleen de ‘reclames’ met verhalen en foto’s van tientallen kilo’s verlies zonder complicaties vinden. Helaas zijn die niet op waarheid gebaseerd. Zo zijn de voor en na foto’s niet altijd dezelfde persoon, of halen ze van andere site’s foto’s, of fotoshoppen.. Als het al iets positiefs doet is dat waarschijnlijk placebo effect, en tuurlijk, als jij denkt dat een placebo voor jouw mindset helpt hou ik je niet tegen. Maar pas echt op, want er zitten hele gevaarlijke middelen tussen. 
23 mei 22 door lid: Dappere-Dodo
Ja, dat is waar, die hartkloppingen had ik er ook van. Was ik vergeten. Geen aanrader dus! 
23 mei 22 door lid: McCloud1978
Werkt niet, zeker niet op lange termijn. Definitieve verandering van je eetpatroon doet dat wel. 
23 mei 22 door lid: Tijmpje
Of ze werken geen idee! Ik lees hierboven dat veel mensen een slechte ervaring hebben. Ik ken mensen in mijn omgeving die ze wel gebruiken en die er geen last van hebben, met een genoeg watergebruik zal het vaak wel minderen. Inderdaad is het niet onlogisch als je er soms last van zal krijgen. Ik weet dat my protein ze verkoopt en women’s best. Zelf nooit genomen, dus het is natuurlijk je eigen keuze. 
23 mei 22 door lid: Rhodeejulia
Dat klinkt niet goed. Ik was er al bang voor. Ik ben zelf geen koffie drinker dus ben dat soort oppeppende middelen niet gewend. Ik zal ook wel hartkloppingen krijgen ervan dan ben ik bang. Jammer want ze krijgen wel goede recensies op BOL. Je moet er tegen kunnen denk ik... Oh en zag iemand die het niet aanraadt voor de langere termijn maar dat zou ik sowieso nooit doen hoor met zoiets😊.  
23 mei 22 door lid: manonwinkel77
Iedereen wil wel afvallen met een pilletje, denk dat het niet werkt. Het zal je toch wel wat meer moeite gaan kosten. Zelf doe ik intermittend fasting. Pas weer opnieuw begonnen. 2 kg in 1 week eraf. De kop is er weer af 
23 mei 22 door lid: Miek52
Waarom zou je niet gaan werken aan een leefstijl die aansluit bij jouw leven en doelen? Waarin je jezelf voorziet van informatie en kennis rondom voeding waarmee je weet hoe je je inname kan berekenen voor jouw doel, leert wat portie groottes zijn, kijkt naar maaltijd optimalisatie en hiermee een patroon kan ontwikkelen die je je leven lang kan inzetten? Dit is zoveel duurzamer en effectiever dan pilletjes, drankjes, detox bullshit… gezondheid is prioriteit. Gezondheid zou op nummer 1 moeten komen te staan en wanneer je weet hoe je daarmee aan de slag zou moeten gaan, dan komt gewichtsverlies vanzelf. En als we kijken naar werken aan gezondheid, dan lijkt het gebruiken van zulke pillen mij niet de juiste keuze. 1 - Ze zitten vol troep. 2 - ze werken toch niet, waardoor je het voor niks in je lijf stopt. 
23 mei 22 door lid: rickydemooij

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


manonwinkel77's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.