smootylaatmaar's Logboek, 01 apr 22

hoi hoi,
ik huppel weer even mega off topic.
sinds eind januari heb ik "keelpijn". Het staat tussen "" omdat het niet de keelpijn is van bv een verkoudheid. Het zit lager. Meer in dat kuiltje in de hals. Ik dacht dat het mijn schildklier was, maar begin februari waren mijn waarden goed. In overleg met de huisarts toch besloten om de medicatie te verlagen om te zien of het invloed zou hebben op de keelpijn. half maart weer prikken, waarden nog steeds goed, keelpijn niet over. Het wordt eerder erger. Bij lachen, hoesten, niezen en gapen doet het behoorlijk pijn, en blijft de pijn nog lang hangen. Dus bij de meer explosieve druk op de keel/hals/strottenhoofd. Geen pijn bij slikken. Wel heb ik met regelmaat een rasperige stem. Afgelopen Woensdag weer naar de huisarts, zij vermoed dat het de slokdarm is. De binnenkant. Ik heb meer het idee dat het aan de buitenkant zit. Omdat slikken ook geen pijn doet. Ik heb nu een drankje wat een beschermende laag in de slokdarm legt. Het is nu vrijdag, ik ben woensdag middag begonnen, 4x daags het drankje. De pijn is er nog steeds, onverminderd. Het is niet vreemd als ik besluit om maandag weer te bellen als de werking uitblijft, en vraag om een doorverwijzing naar een kno arts of andere specialist???? Ik probeer niet in Doom scenario's te denken, maar hoe langer de pijn aanhoud, hoe lastiger dat wordt. Sorry voor de enorme lap tekst♥️♥️💋

Bekijk Dieet Kalender, 01 april 2022:
195 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

16 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Sterkte ik zou gewoon bellen als het niet overgaat…. 
01 apr 22 door lid: dani.p2
Normaal wordt het drankje ( het is een suspensie, super goor, smaakt naar waterige tandpasta ) gegeven bij overdadig maagzuur en in dat geval werkt het merkbaar binnen een 15 a 30 minu. Ik heb geen last van maagzuur en kan dus alleen maar afgaan op pijn vermindering. Dat kan natuurlijk langer duren voor dat eventueel merkbaar is, maar binnen een week moet toch kunnen..... Mijn tante heeft slokdarmkanker gehad, en op zich lijken mijn klachten niet op die symptomen, maar het wordt een knagende gedachte in mijn achterhoofd. Ik ben door mijn paniekaanvallen soms een wekelijkse klant bij de huisarts, wat er voor zorgt dat ik niet altijd durf te bellen. Straks denkt ze "oh gadver, daar is zij ook weer".... 
01 apr 22 door lid: smootylaatmaar
Ze zitten er niet voor niets…. Ik zou gewoon het weekend afwachten en als er geen verbetering is maandag bellen… en niet teveel dingen in je hoofd laten rond spoken. 
01 apr 22 door lid: dani.p2
Ja helemaal met Dani eens Als je het niet vertrouwd….. Gewoon weer bellen 😘 
01 apr 22 door lid: Nel_69
Ik denk dat je helemaal gelijk hebt. 
01 apr 22 door lid: smootylaatmaar
Sterkte 
01 apr 22 door lid: jessmeh40
Zeker maandag naar de huisarts gaan en aandringen op een verwijzing naar een keel neus en oor arts of zo. Het is toch belangrijk dat je zeker weet wat het veroorzaakt en de juiste hulp krijgt, anders blijf je je zorgen maken. Sterkte!!  
01 apr 22 door lid: rienekevd
he bah wat vervelend allemaal. ja gewoon bellen om terug te komen 
01 apr 22 door lid: brigensam
Bellen, je had verandering moeten merken na 4 dagen. 
01 apr 22 door lid: asjege
Wat vervelend voor je zussiej 🥺 Rustig aan, weet dat het moeilijk is.. 😘 
01 apr 22 door lid: Dappere-Dodo
De dokter zei ooit dat je altijd mag bellen , gewoon doen dus 🤷🏽‍♀️♥️ 
01 apr 22 door lid: annemiek rembil
Gelukkig is mijn eigen huisarts aanwezig maandag. Dat is wel zo handig. Aangezien zij weet hoe het woensdag aanvoelde.  
01 apr 22 door lid: smootylaatmaar
Uiteraard as maandag bellen en een doorverwijzing vragen. Sterkte. 
01 apr 22 door lid: Peggy Eleonore
Ja hoor gewoon bellen maandag. Natuurlijk. Het is jouw lijf. Jij weet het best wat je voelt. En wat de huisarts denkt van jou is niet interessant joh. Als ze (of hij) een goede is snapt ze heus wel dat je druk maken er ook bij hoort als je iets hebt. 
01 apr 22 door lid: ingridt

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


smootylaatmaar's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.