Hawkey4077's Logboek, 23 jan 22

Het toevoegen van IF aan het arsenaal lijkt zijn vruchten af te werpen. Voor de derde dag achter elkaar ca. 3 ons gewicht eraf. Ook dit zal niet in dit hoge tempo door blijven gaan, maar voor nu is het wel even lekker om de teleurstelling over het wegvallen van de relatie met de strenge begeleidster wat naar de achtergrond te schuiven. De eerste mijlpaal komt met nog 1,4 kg te gaan in zicht. Op zich staat er geen vaste termijn voor, maar als het voor 1-Feb nog lukt zou ik dat wel mooi vinden.

Bekijk Dieet Kalender, 23 januari 2022:
1154 kcal Vet: 43,10g | Eiwit: 78,50g | Kolhy: 109,40g.   Ontbijt: LU Cracotte, Aldi Yorkham. Lunch: AH Gekookte en Gepelde Garnalen, AH Kipschnitzel. Snacks/Andere: McDonald's Triple Chocolate Cookie, Zespri Kiwi Gold. meer...

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik doe ook IF. bevalt me na jaren nog steeds het beste en ben inmiddels al heel wat kilo's kwijt. die 1,4kg heb je er zo af als je je calorieën ook goed in de gaten houdt. Zet 'm op! 
23 jan 22 door lid: ElineG2022
Hawkey, kom op. Je weet toch dat dit merendeel vocht. Geef jezelf een schouderklopt omdat je je aan je schema houdt in plaats van het gewicht dat op korte termijn als dit daalt. 
23 jan 22 door lid: Vecasimic

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.