Tijmpje's Logboek, 14 sep 21

Tussentijdse, onofficiele weging om de boel even goed in de gaten te houden: vanmorgen 68,8 kg dus afname van 1,3 kg sinds gisterochtend. Vocht uiteraard. Gaat iig weer de goede kant op.

Tevens contact gehad met fysio vanmorgen: nog steeds last van m'n SI's ook maar mag nu niks laten rechtszetten, mbt m'n val en de daarin opgelopen schade. 1 a 2 weken wachten en dan kijken hoe het met alle pijntjes gaat, dan evt. een nieuwe afspraak maken.
En ja, ik mag naar de sportschool voor krachttraining vanavond maar... ik moet rustig trainen 'op geleide van de pijn'. Nou was ik dat toevallig ook van plan. Het is meer dat ik niet zo ben van gelijk achter de geraniums wegkruipen en er is altijd wel wát mogelijk tenslotte.

Bekijk Dieet Kalender, 14 september 2021:
996 kcal Vet: 59,79g | Eiwit: 82,45g | Kolhy: 53,49g.   Ontbijt: Douwe Egberts Koffie, Holland & Barrett Vezeltabletten (Psyllium), Water, Koffie (Gemalen). Lunch: Water, AH Gebakken Lekkerbek. Diner: Water, Spek (Gekruid, Gebakken). Snacks/Andere: AH Pitloze Witte Druiven, Water, Alpenfest Droge Worst, Paulaner Hefe Weizen Bier, Water, Koffie (Gemalen), Douwe Egberts Koffie, Water. meer...

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Sporten viel niet tegen. Buikspieren-oefening waren uiteraard wel flink pijnlijk. En ook die oefeningen waarbij het gekneusde deel in contact is met apparaten of zo, ook pijnlijk. Maar goed, toch alles gedaan wat op m'n programma staat. Morgen kijken wat het antwoord is.  
14 sep 21 door lid: Tijmpje
O en bij de rest voelde het natuurlijk ook pijnlijk, maar niet zo extreem. Ook nog wel pijnlijke plekken ineens gevoeld die ik eerder nog niet ontdekt had maar die blijkbaar toch een optater hadden gehad. Ik denk dat ik best wat gewend ben binnen het kader pijn/beperking en kijken hoe door te gaan. Gelukkig maar.  
14 sep 21 door lid: Tijmpje
Wauw ben je nu alweer aan het sporten. Bikkel 💪🏼 
14 sep 21 door lid: PeetjePuk
Nu iets meer last van m'n ribben (gisteravond laat al) maar hé, alles is beter dan niks doen (in dit geval). Komt goed en vanzelf ook nog. Blij dat ik ben gegaan. 
15 sep 21 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.