Suzepluus's Logboek, 08 jul 21

Lief moest er vroeg uit vanmorgen. Ik heb me omgedraaid en ben nog even verder gaan knorren.
Hij is nog gedag komen zeggen, maar daarna weer in slaap gesukkeld.
Pas om 9 uur werd ik wakker. Wilde me het liefst nog een keer omdraaien, maar er toch uit gegaan.
Eerst de kippen los gelaten en toen pas de douche in.
De overnight oats met skyr en nectarine gegeten. Stond mango op, dacht ook dat ik dat had meegenomen, maar kon ze niet vinden.
In de douche herinnerde ik me dat ik een bericht had gekregen dat mijn medicijnen klaar stonden, dus lopend er naar toe gegaan en op de terugweg een extra blokje om. De ster is binnen, maar na een update, weigert mijn telefoon om het in te voeren. Fuckaduck...
Twee volkoren boterhammen als lunch met paprikaspread en sla, tomaat en hüttenkäse met een gekookt ei erbij ipv een appel.
En nog even een stuk gelezen.
Lekker op het gemak naar het werk gefietst.
Een ... tja... weet niet eens hoe ik het moet benoemen.. rare.. middag gehad. Er is veel verandert, maar niemand vind het schijnbaar de moeite om mij op de hoogte te brengen. Dus kost veel tijd om verschillende info los te peuteren bij, naar mijn mening, de verkeerde mensen. Die ik juist niet met mijn vragen moet belasten. Maar ja... ik moet érgens mijn informatie vandaan halen.
Weer thuis eerst koffie buiten en daarna een plak kaas en een beker karnemelk met de Moon Balance genomen. Best wel een knorrende maag.
Vanavond Mie met Chinese wokgroenten, kip en chilisaus op het menu.
Ik heb me vandaag ook vrij keurig aan het menu gehouden.
Nu nog even de beestjes verzorgen en de hokken sluiten.
Morgen een dubbele onderbroken dienst. Tenminste... als alles goed op tijd verloopt. Dan kan ik thuis lunchen. Zo niet, dan heb ik pech. Er gaat iig een bak salade mee.
En dan nog een stuk lezen voor ik ga slapen.
De 'bellenplant' staat vol in bloei. Dit is de kleine tak. De grote zit ook vol.

Bekijk Dieet Kalender, 08 juli 2021:
1298 kcal Vet: 37,29g | Eiwit: 86,78g | Kolhy: 149,21g.   Ontbijt: Nectarines, Jumbo Skyr, Hahne Havervlokken Fijn, Leidingwater, Thee. Lunch: Ei, AH Paprika Spread, Tomaten, Ijsbergsla, Jumbo Cottage Cheese, Thee, Volkoren Brood. Diner: AH Sweet Chilisaus, Jumbo Eiermie, Jumbo Chinese Roerbakmix, Kipfilet (Gekookt, Gebakken), Olijfolie, Knoflook. Snacks/Andere: Jumbo Karnemelk, Medjool Dadels, Biologisch van Jumbo Jong Belegen Kaas, AH Snoeppaprika, Thee, Koffie met Melk. meer...

16 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Het ziet er goed uit en wat doet je plant het mooi 
08 jul 21 door lid: PeetjePuk

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Suzepluus's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.