Dappere-Dodo's Logboek, 27 jun 21

Dagje begon lekker.. Ik werd weer om 10:15 uur wakker, eerst besloten om niet te ontbijten omdat er om 13:00 iemand zou komen lunchen en het was wel erg kort op elkaar. Maar uiteindelijk toch een maiswafeltje met kipfilet genomen. Ik wilde namelijk nog even een wandeling maken maar voelde al dat dat op een lege maag niks werd. Uiteindelijk 5 km gelopen en lekker gegeten net. 😍 Tot zo ver mijn goede begin van de dag. 😏 Ik krijg net te horen dat ‘onze’ vrijwilligers organisatie vannacht beroofd is.. Pff.. Als je dan al die bizarre behoefte hebt om andermans spullen te stelen, waarom dan ook nog eens bij een organisatie die geen eigen geld heeft. Stelletje *#% 🤯
86 kg Tot nu toe verloren: 5,6 kg.    Nog te gaan: 6 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.
gewichtsbehoud

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Maar ik laat het niet mijn dag verpesten. Straks als de mensen klaar zijn met bakken 🤭 een rondje zee doen, en bij een van de strandtenten die mee doen vragen of ik een tas mag om te jutten. Ik zal wel gek zijn, maar.... Zo leuk! 😍😍 Goed voor de natuur, goed voor de beweging, goed voor de bewustwording van de mensen die hun zooi op de grond gooien en jou dan zooi op zien rapen. 🤭 Af en toe ietsjes minder goed als je boos wordt om de hoeveelheid afval die er ligt. Maar ja. 🤣 Wel echt veel “win-win” punten voor alle kanten.  
27 jun 21 door lid: Dappere-Dodo
Kortom, toch positief eindigen💪💪💪. Wat betreft 'jouw' vrijwilligersorganisatie😠😡🤬🤬🤬 daar wordt je inderdaad woedend van. (van dat afval wat mensen achter laten ook trouwens🙄).  
27 jun 21 door lid: claudet57
Wat goed Inge, lekker doorgaan met wat je leuk vindt om te doen en het is nog goed voor jou ook. Echt vreselijk als ze aan je spullen zitren. Ik kan er met mijn hoofd niet bij als ik zoiets hoor. Als ik bij het strand had gewoond had ik gezellig met je meegedaan, ik doe het hier ook regelmatig, wij hebben een buurtvereniging die prikstokken uitdeelt, het is helaas ook hier echt nodig 🤛🏻 
27 jun 21 door lid: ingridt
ow die maiswafel met kipfilet eet ik ook graag. beetje zuivelspread erop en plakjes komkommer, hmmmmmm 
27 jun 21 door lid: smootylaatmaar
Dat is heel verdrietig! Kan ik een kleine bijdrage doen? 
27 jun 21 door lid: keto_danny
Goed bezig Inge. Wel vervelend van die diefstal. 😩 
27 jun 21 door lid: asjege
🤬🤬🤬🤬🤬🤬 
27 jun 21 door lid: Suzepluus
Wat ontzettend lief Danny! Ben ontroerd.. 🥺 ❤️❤️ Ik zal contact opnemen met degene van wie ik het hoorde om te vragen hoe dat kan. 
27 jun 21 door lid: Dappere-Dodo
Is goed!  
27 jun 21 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.