Hawkey4077's Logboek, 28 feb 21

Het was weer een gezellige maand, met veel pieken en dalen. De pieken hadden vooral betrekking op mijn gewicht en de dalen vooral op mijn humeur. En ja, er is zeker een verband tussen die twee.
- Jarig geweest, maar niet de energie of zin om er iets aan te doen. Mezelf deze maand wel 4 kg erbij "cadeau" gegeven.
- Stress op het werk, maar toch nog een redelijk goede eindejaar beoordeling gehad. Betekent in ieder geval een bonus in Maart, hoogte hoor ik denk ik komende week.
- Logeerhond deze maand ook aan haar 2e knie geopereerd. Operatie lijkt geslaagd, maar was dit keer zwaarder voor haar dan de eerste keer, kreeg na de operatie een allergische reactie waardoor ze 4 uur langer moest blijven voordat ze opgehaald kon worden. Dat dit goed verlopen is, beschouw ik als het beste nieuws van deze maand.

Ik heb zojuist mijn dieet voor de nieuwe maand gestart en de eerste stap is om die 4 kg er weer af te krijgen, dat is het doel voor deze week, daarna door naar de volgende mijlpaal op 95 kg.

Bekijk Dieet Kalender, 28 februari 2021:
1336 kcal Vet: 31,26g | Eiwit: 55,26g | Kolhy: 71,71g.   Lunch: Gekookt Ei, Aldi Filet Americain, AH Wit Frans Stokbrood. Diner: AH Varkenshaas Katenspek. Snacks/Andere: Chardonnay. meer...

11 Ondersteuners    Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.