smootylaatmaar's Logboek, 02 feb 21

blegh, alweer 2 dagen geen stoelgang. Wat een gedonder steeds. elke keer is t wat, óf de schildklier in de hobbel, óf de darmen van de mik, en bij het grootste feest spannen schildklier en darmen samen. sabotage heet dat.

Bekijk Dieet Kalender, 02 februari 2021:
1282 kcal Vet: 53,95g | Eiwit: 85,52g | Kolhy: 107,61g.   Ontbijt: Campina Magere Milde Kwark Naturel, Tasty Basics Muesli Noten en Pitten. Lunch: Johma Eiersalade , AH L&P Desem Spelt-Rogge, Aldi Filet Americain. Diner: AH Gerookte Spekreepjes, AH Black Angus Beefburger Naturel,  Champignons,  Rode Paprika, AH Haricots Verts. Snacks/Andere: Babybel Babybel, AH Elstar Appel. meer...
54 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

29 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 30
Reacties 
Nou hoor 🤯 
02 feb 21 door lid: annemiek rembil
Heb net gegoogeld dat een mens gemiddeld in zijn of haar leven meer poept dan het gewicht van een Aziatische olifant🤣🤣🤣🤣. En ongeveer 128 gram per dag 
02 feb 21 door lid: smootylaatmaar
Dat is dan toch al 256 gram die je binnen een paar dagen kwijtraakt :). 
02 feb 21 door lid: chielachiela
Eh dan moet je wel heen kunnen he. Nu stapelt het alleen maar op. Met maag zuur en misselijkheid tot gevolg.  
02 feb 21 door lid: smootylaatmaar
Ik heb er ook vaak last van, doet op t laatst ook echt pijn. Ik doe dan iets vetter eten, en wat mij ook helpt, is suikervrije drop eten, een heel zakje, wat ook geen straf is. Het komt er dan toch ook weer mee uit. Wèl wat dunner 🤎 
02 feb 21 door lid: annemiek rembil
Ik stond op het punt een lepel olijf olie te nemen. Maar vind t zo goor!!!🤣 En echt ja, het doet echt pijn. T drukt overal tegenaan. Bij de yoga gewoon misselijk vanmiddag. 
02 feb 21 door lid: smootylaatmaar
had ik ook maar ik drink voor het slapen gaan twee bekers warm water en smorgens ook en veel wandelen dat brengt ook je darmen in beweging  
02 feb 21 door lid: famberrntschot
Ik drink alleen maar thee en water, rij geen auto dus wandel en fiets elke dag. Werk in de zorg en loop complete avond4daagses in een dienst. Het verstoppen komt opeens opzetten, buik zwelt op tot ruim de helft van mijn zwangerschap zeg maar , maagzuur, misselijk, darmen rommelen en knorren.  
02 feb 21 door lid: smootylaatmaar
Bij mij helpt groente eten en vezelrijk eten. En de suikervrije dropjes werken ook, maar daar krijg ik wel gerommel van :) 
02 feb 21 door lid: chielachiela
Groente en vezels staan hier dagelijks op t menu. Ik heb zelfs psyllium cement weten te maken van mijn kwark 🤣🤣....op zich best lekker trouwens. Kwark, psyllium vezels, aardbeien, en dat werd dus echt massief 🤦‍♀️🤦‍♀️. Was niet echt de bedoeling maar goed. 
02 feb 21 door lid: smootylaatmaar
Ieuw, dat had ik de eerste keer met die psylliumvezrls ook ja. Maar misschien eet je wel teveel vezels joh, kan ook nog :) 
02 feb 21 door lid: chielachiela
Nee, mijn darmproblemen hangen echt samen met mijn schildklier. Volgens de laatste test 2 weken terug gaat die weer te langzaam, en daar horen het koud hebben, moe zijn en de stoelgang problemen ook bij. Medicatie is aan gepast, en nu is t wachten tot dat weer aanslaat. Ondertussen probeer ik wat dingetjes om de stoelgang te vergemakkelijken zonder gelijk aan de poeders, zakjes en laxeermiddelen te gaan. De dropjes is een verleidelijke methode. Heb nu venkelthee, dat schijnt ook te kunnen helpen.  
02 feb 21 door lid: smootylaatmaar
Toch wel echt een heel vervelend getob zeg, zo’n schildklier!! 
02 feb 21 door lid: chielachiela
Ik drink gelukkig alleen savonds 1 bakkie koffie als ik niet hoef te werken. Ik zoek het liefst dan iets waar ik niet van die krampen van krijg. Dus geen lactulose of macrogol electrolyten. 
02 feb 21 door lid: smootylaatmaar
Ik weet niet of je wel mag/kunt drinken maar pruimensap van zonnatura werkt heel goed. 1 glas drinken op een lege maag.  
02 feb 21 door lid: Mama-33
Oe, volgens mij had ik dat in de zwangerschap ook!!! Zal gelijk naar de reform winkel morgen. Daar hebben ze vast ook wel suikervrije drop....voor de zekerheid hè.... Maar inderdaad, het is nu proppen om er iets in te krijgen....smorgens Misschien nog wel de meeste ruimte. En vocht kabbelt er wel wat tussendoor joh🤭🤭 
02 feb 21 door lid: smootylaatmaar
volgens mij hebben ze dat bij de appie of jumbo ook  
02 feb 21 door lid: dame0165
oh enne drop stopt!  
02 feb 21 door lid: dame0165
Suikervrije drop.. daar ga ik juist van aan de 💩 
02 feb 21 door lid: ♡°•Tessa•°♡
Reform is dichterbij voor mij. En dat stofje in drop werkt vaak laxerend  
02 feb 21 door lid: smootylaatmaar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


smootylaatmaar's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.