Hawkey4077's Logboek, 28 dec 20

Daar ik de maand altijd op de laatste zondag van de maand afsluit, zit ik dus al virtueel in het nieuwe jaar. Heel veel mensen zullen 2020 graag achter zich willen laten en ik ben daar geen uitzondering op. Behalve van de voor de hand liggende beperkingen waar we allemaal mee te maken hebben, ben ik gelukkig noch zelf, noch in mijn directe omgeving geraakt door COVID-19. Wat het gewicht betreft is het gewoon een verloren jaar geworden. Daar opgeven geen optie is, omdat ik dan volgend jaar om deze tijd weer op de 155 kg (of hoger) zit, zit er niets anders op dan voor de zoveelste keer mezelf te resetten, mezelf een enorme schop onder me kont te (laten) geven en weer door te gaan. Maar ja, kan mezelf natuurlijk heel erg zielig vinden, terwijl ik toch zelf helemaal vrijwillig die supermarkt, snackbar or chinees binnen loop, als ik het vergelijk hoe stoer mijn lieve logeerhond haar best wel ingrijpende knie operatie heeft ondergaan, terwijl ze niet eens kan begrijpen wat en waarom haar dit overkomt, zet dat voor mij alles weer helemaal in perpectief. Dus ophouden met jammeren en gewoon weer door. Nieuwe doelen zijn 90 kg half februari op mijn verjaardag en 80 kg aan het einde van het eerste kwartaal 2021 (ik zet er voor de zekerheid het jaartal maar bij :-) Iedereen alsvast een heel fijne jaarwissel en een heel gelukkig, mooi en toch ook "mager" 2021 gewenst.

Bekijk Dieet Kalender, 28 december 2020:
1593 kcal Vet: 38,03g | Eiwit: 46,36g | Kolhy: 59,36g.   Ontbijt: Omelet. Lunch: Gamba, AH Witlof Appel Salade. Diner: AH Biefstukworst. Snacks/Andere: Chardonnay. meer...

35 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Alles komt goed 🤗 
28 dec 20 door lid: Rommeltjes
Haha, het gaat idd weer goed komen, hopelijk binnen de termijn die ik voor mezelf heb gesteld, anders binnen de termijn die ervoor nodig is. :-)  
28 dec 20 door lid: Hawkey4077
Of misschien meer eten ipv zo hard te crashen steeds, waardoor je ook blijft jojoen? 😉 
28 dec 20 door lid: ♡Tess1986♡
Goed zo, maar wat Hawkey betreft is het 'bij sommigen'van toepassing. Daarbij is het ook niet heel gezond voor je.. ik kan het weten. 🙄 
29 dec 20 door lid: ♡Tess1986♡
Door zijn geschiedenis/eerdere pogingen.. Maar ik heb hem alleen een tip gegeven, die hem misschien helpt en daar mag die mee doen wat die wilt. Hoeft dan toch niet helemaal uit te leggen aan een ander over het hoe en waarom? In ieder geval succes Hawkey, hoop dat je een manier vind die je helpt! 
29 dec 20 door lid: ♡Tess1986♡
Uiteraard waardeer ik iedereen die meedenkt en feedback geeft. Crashen is in het verleden wel voorgekomen, maar dat kwam toen meer doordat de positieve resultaten een beetje met me aan de haal gingen. Het jojoen van dit jaar is meer het gevolg van stress en emotie eten. Dat is iets dat ik nog onder controle moet zien te krijgen. Maar we komen er wel.  
29 dec 20 door lid: Hawkey4077
Dan hoop ik vooral dat je een betere tijd in gaat.😊 
29 dec 20 door lid: ♡Tess1986♡

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.