Hawkey4077's Logboek, 25 okt 20

OK, de wissel is weer omgezet en de trein rijdt weer richting eindstation 80 kg, in plaats van richting station 180 kg. Ook weer een nieuw regime aangenomen. OMAD losgelaten en daarvoor in de plaats twee kleine maaltijden per dag, ontbijt met voldoende eiwitten en vetten om de dag te beginnen, lunch van salade met wat eiwitten in de vorm van ei of garnalen, 's avonds in principe geen maaltijd maar om niet helemaal chagrijnig te worden hooguit een half flesje witte wijn. Tot nu toe werk het, zeven dagen op rij met iedere dag een lager gewicht dan de dag ervoor, waarvan de laatste drie dagen meer dan 0,5 kg per dag. Het einddoel staat nog steeds op 80 kg op 31 december (dit jaar). Daarvoor is een gemiddelde daling van 0,3 kg per dag nodig, het zou net kunnen. Zou wel handig zijn als Mark Rutte de horeca nog minimaal tot 1 januari gesloten houdt.

Bekijk Dieet Kalender, 25 oktober 2020:
766 kcal Vet: 31,71g | Eiwit: 38,26g | Kolhy: 12,95g.   Ontbijt: AH Zalmfilet (125g). Lunch: Struik Bockworst. Snacks/Andere: Gekookt Ei, Chardonnay. meer...

12 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Goed dat je weer de goeie kant op gaat!! Maar... dit klinkt wel als een heftig (en om eerlijk te zijn: niet heel gezond) regime. Is het zo lang vol te houden denk je? 
26 okt 20 door lid: sweekee
@Sweekee, Het is geen heilig moeten dat ten koste van alles gaat, maar ik heb met opzet de lat erg hoog gelegd om mezelf te dwingen gefocust te blijven. Ik ben in het verleden wel een paar keer gecrasht en denk dat ik nu wel zal herkennen als het die kant op lijkt te gaan. Ik vond 31 december een mooie stip aan de horizon, maar als het een maand langer later wordt is het ook geen ramp. Bedankt voor het meedenken en de kritische noot. 
26 okt 20 door lid: Hawkey4077
Fijn dat je zoveel inzicht hebt, knap! Zet m op 💪 
26 okt 20 door lid: sweekee

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.