annemiek rembil's Logboek, 10 sep 20

Hallo allemaal, ik wil ff wat vragen. Mijn man heeft zoals jullie misschien weten in mei een herseninfarct gehad. Nu zei de dokter dat hij magnesium moet nemen voor de spierkramp. Maar ik heb hier wel eens gelezen dat je daarbij goed moet kijken welke. De neuroloog zei gewoon van het Kruidvat, maar ook daarin zit verschil. Weet iemand welke de beste zijn ? Bedankt alvast 👍

Bekijk Dieet Kalender, 10 september 2020:
805 kcal Vet: 13,96g | Eiwit: 64,04g | Kolhy: 98,12g.   Ontbijt: Milsani Houdbare Magere Melk. Lunch: Milsani Houdbare Magere Melk. Diner: AH Gesneden Uien, Cherrytomaten, Champignons, Paprika, Action 0% Sauce Yonnaise, No Fairytales Wortel Wrap, Kesbeke Augurk Blokjes, AH Basic Tonijnsalade. Snacks/Andere: Alpro Soya Dessert Chocolade, Snack A Jacks Chocolate Chip, Milsani Houdbare Magere Melk, Aldi Magere Kwark, Melkunie Proteïne Chocolate. meer...

23 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Zijn de concentraties het zelfde? Ik zou als je dat niet via arts voorgeschreven krijgt lezen op de verpakking en vergelijken of naar hollands & barret om advies vragen Ben zelf altijd van zo natuurlijk mogelijk En het hangt er ook vanaf wat je er aan uit wil geven Sterkte met je man 💐 
10 sep 20 door lid: Maridoraa
Dit was door de neuroloog gezegd. Ik ga ff kijken 👍 
10 sep 20 door lid: annemiek rembil
Royal green essentials magnesium. Geen synthetische middelen. Puur natuur en biologisch. 
10 sep 20 door lid: Volhoudenmaar
Op de website van Orthokennis is een zeer uitgebreid artikel te vinden over magnesium en in welke vorm dit goed opneembaar is. Mijn moeder kreeg van haar arts magnesiumcitraat aangeraden, want goed opneembaar en geen bijwerkingen. Zelf heb ik daar ook nooit last van gekregen (maag/darmen). Succes! 
10 sep 20 door lid: Fairy-5
vooral Magnesium citraat gebruiken. Die neemt beter op dan gewoon magnesium.  
10 sep 20 door lid: Tine-74
Q10 helpt ook tegen spierkramp. Gebruik ik naast magensium  
10 sep 20 door lid: Tine-74
Als het maar op ...aat eindigd. Er zijn magnesium capsules die 3 verschillende vormen bevat, Magnesium Citraat, ...malaat, ... biglycinaat. Ze hebben allemaal net een ander werking. MAGNESIUM TRIO SOFTGELS NOW FOODS. Dit is geen reclame, maar uit ervaring kan ik zeggen dat ze erg goed werken. Sterkt! ik hoop dat het werkt.  
10 sep 20 door lid: Paullyn60
Ik ben al geweest, moest nu al gaan. Ik heb van t Kruidvat. Mocht dat niet helpen , dan kijk ik hier ff terug voor dat andere spul. Bedankt iig 👍 
10 sep 20 door lid: annemiek rembil
Zelf gebruik ik op advies van de huisarts tegen spierkrampen magnesiumcitraat (300mg per dag, maar sla regelmatig een dag over - is volgens mij ook de hoogst geadviseerde dosis). Ik heb trouwens toen ik zwanger was ook door een gynaecoloog citraat voorgeschreven gekregen tegen vroegtijdige weeën.  
10 sep 20 door lid: jkjac
kijk eens op flinndal.nl Hier koop ik mijn 50+ multi vrouw tabletten die door Consumentenbond als beste zijn getest. De magnesium tabletten hebben ook goede reviews.  
10 sep 20 door lid: Ingrid020
Ik gebruik one a day zakjes van Lucovitaal. Helpt meteen en is vaak in de aanbieding. Prima spul! 👍🏻 
10 sep 20 door lid: Inge van Noord
geen tips, wel liefdeā¤ 
10 sep 20 door lid: smootylaatmaar
Tegen de spierkramp is de verbinding - tauraat of - citraat het beste en word het beste opgenomen. Alle _ixides zijn weggegooid geld, word niks van opgenomen.  
10 sep 20 door lid: Tijmpje
_ixides= - oxides 
10 sep 20 door lid: Tijmpje
Bedankt iedereen. We gaan het uitzoeken 👍 
10 sep 20 door lid: annemiek rembil
Kijk even op de website van the new food. Want volgens mij heette het "trio gel capsules" van NOW die het beste opneembaar zijn. 
10 sep 20 door lid: keto_danny
👍 
10 sep 20 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annemiek rembil's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.