keto_danny's Logboek, 03 aug 20

Keto diner:
Ik kan wel zeggen, een zeer geslaagd experiment!
Man, wat was dit lekker zeg!😋
Keto kibbeling, die zelfs mijn man heerlijk vond!
Met spinazie met boursin,
en een gekookt eitje.
En een mislukt jello toetje toe😏
Fijne avond!😘

Bekijk Dieet Kalender, 03 augustus 2020:
1539 kcal Vet: 108,22g | Eiwit: 88,98g | Kolhy: 22,70g.   Ontbijt: Dolce Gusto Lungo. Lunch: Sweet Switch Marshmallow Twist Mix, AH Romaatjes, Lidl Brie, AH Spaanse Olijven Mix, AH Grillworst met Kaas. Diner: Jell-O Jell-O Pudding White Chocolate , Iglo Spinazie met Boursin, Alpro Amandelmelk Ongezoet, AH Ei, Pangasiusfilet, AH Knabbelspek, Smaakt Amandelmeel, Lidl Grana Padano, AH Ei. Snacks/Andere: Sweet Switch Marshmallow Twist Mix, Dolce Gusto Lungo. meer...

25 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Kibbeling: * 2 pangasius filets.(350 gram) * 40 gram knabbel spek. * 20 gram amandelmeel. * 20 gram fijn geraspte grana pardano. * Flink viskruiden. * 1 ei * Peper en zout. Maal de knabbel spek fijn in de hakmolen of keukenmachine. Meng met de amandelmeel, grana pardano, flink viskruiden, en peper en zout. Klop in een andere kom het ei los. Snijd de pangasius filet in de lengte door, en dan in gelijke stukken. Haal ze eerst door het losgeklopte ei, en dan door het kruiden mengsel. Leg ze naast elkaar in de airfryer, of een voorverwarmde oven. Bak ze op 200° in 10 minuten knapperig. Tussendoor omkeren, of opschudden. En geniet! 
03 aug 20 door lid: keto_danny
Ow wow, die kibbeling gewoon zelf gepaneerd. Super goed bezig om op die manier je al heerlijke assortiment nog wat verder uit te breiden! 😋 Jammer van het toetje. Was die minder gelukt qua structuur of qua smaak? 
03 aug 20 door lid: wobbelt
Oeh jammie!  
03 aug 20 door lid: MiirjamO
wat een heerlijk hapje, dank voor het delen! 
03 aug 20 door lid: Jeanine1971
Graag gedaan! Wobbelt, er stond bij, niet met sojamelk. Maar ik heb amandelmelk gebruikt. En dat werd dus ook niet stevig. Volgende keer probeer ik het met water. 
03 aug 20 door lid: keto_danny
Kijk daar kan ik iets mee. Dankjewel 😊  
03 aug 20 door lid: S.louwerse
Ik hoop dat het jou ook zo goed gaat smaken😊 
04 aug 20 door lid: keto_danny
Nou, vanavond maak ik jouw kibbeling hoor, knabbelspek is in tha house 😃 
04 aug 20 door lid: Jeanine1971
he Danny, geen idee hoe ik met mijn tel je een pb kan sturen vandaar ik het hier vraag: Ik ben zondag begonnen met keto via dat boekje, wat jij me aanraadde. nu heb ik best wat trek over de hele dag. gaat dit vanzelf na een aantal dagen weg? hoe ging jij hiermee om? Gr, wes 
04 aug 20 door lid: wess020
Leuk Janine! Eet smakelijk alvast! Wesley, Wat betreft honger met keto, dan moet je méér eten. Dat gevoel gaat zeker wel weg. Maar maak gebruik van de tussendoortjes die je mag hebben. En gebruik genoeg vetten. Als je te weinig vetten eet, dan krijg je ook honger. 
04 aug 20 door lid: keto_danny
Oké ja ik snap het boek niet helemaal. Want enerzijds staat dat ij mag eten hoeveel ik wil. Anderzijds staat er dat ij max 2 tussendoortjes mag. Ik ben bang dat als ik meer eet ik niet afval  
04 aug 20 door lid: wess020
Sorry, ik noemde je Wesley.😳 Maar als je honger hebt, neem je of te weinig vetten, of te weinig eten. In het begin mag je s'ochtends een tussendoortje, s'middags en s'avonds. Dus neem die ook. En dan geen stuk komkommer. Maar iets van de tussendoortjes lijst. Hou je je er wel volledig aan? Want als je smokkelt, kom je nooit van het honger gevoel af. Dan blijf je trek houden, doordat je bloedsuikerspiegel dan enorm omhoog schiet. En daarna weer keldert, dan krijg je ook honger. Je moet zo snel mogelijk alle slechte kh skippen!  
04 aug 20 door lid: keto_danny
Een pb kun je alleen sturen als je online inlogt. En dan moet je het ook even hier melden aan mij. Want ik zit ook altijd op de app. Dus ik zie het niet als ik een pb heb. 
04 aug 20 door lid: keto_danny
Wesley is goed hoor :) Ik houd me precies aan de lijsten en ook aan de tussendoortjes. Ik volg het heel secur. Gister heb ik extra een choco mij de met avocado genomen. En ik val prima af. Maar ik ben bang dat ik te veel eet maar dat kan dus niet begrijp ik  
04 aug 20 door lid: wess020
Je kunt in het begin niet écht teveel eten. Omdat je lichaam ook nog moet overschakelen naar vet verbrander, in plaats van kh verbrander. Dat vergt erg veel energie van je lichaam. En daardoor val je evengoed wel af. Als je gaat stagneren, dan kunnen we kijken naar je bmr en je macro's. Maar voor nu, lekker zo doorgaan! Hoelang ben je nu bezig? 
04 aug 20 door lid: keto_danny
Dit was dag 3 en al 1.2 kg kwijt. Hoe ging het in het begin bij jou dan qua afvallen? Gingen de eerste kilo's snel? Of schommelde het heen en weer? Bij al mijn andere dieeten schommelde het steeds dan weer 600 gram er af dan weer 200 erbij dan weer gelijk etc. Dat van,die bmr en macro's wat is dat precies en hoe leer ik dit zodat ik het ook ga snappen  
04 aug 20 door lid: wess020
Oké en dat Keto dieet is,super lekker maar ook nest prijzig als je alles bio moet kopen :(  
04 aug 20 door lid: wess020
Ik koop niks bio, dat kan ik niet betalen hoor. Ik viel de eerste week 3.6 kilo af. Kwam daarna weer aan, etc etc. Dit kun je denk ik op mijn profiel wel zien. Afvallen gaat nooit in één recht lijn naar beneden. Zeker niet bij vrouwen. Als je googled op keto macro's berekenen. Dan vind je het vanzelf. Voer je hier alles in dat je eet per dag?  
04 aug 20 door lid: keto_danny
de ingrediënten voor de kibbeling.... is dat voor 1 persoon? 
20 aug 20 door lid: dame0165
Nee 2 personen 
20 aug 20 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.