Sibel Bozkurt's Logboek, 16 mei 20

Gebakken ei in 150gr yoghurt met zout en peper erover en een groot glas kruidenthee erbij 👍

Bekijk Dieet Kalender, 16 mei 2020:
907 kcal Vet: 75,48g | Eiwit: 25,53g | Kolhy: 25,80g.   Lunch: Kruidenthee, Gebakken Ei, Yoghurt (Vol). Diner: Olijfolie, Plus Salade Tomaat Komkommer, AH Excellent Turkse Kofte Rundergehakt. Snacks/Andere: Atkins Chocolate Coconut, AH Kamille Thee, Mattisson Mct Poeder Coconut Pure, Nespresso Koffie. meer...
2258 kcal Activiteit: TV Kijken - 30 minuten, Koken - 30 minuten, Rusten - 23 uren. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wauw gebakken ei met yoghurt hoe kan je dat eten? 😊 
16 mei 20 door lid: Sita@20
Dat heet in het Turks Cilbir.. en is echt lekker.. in een kom doe je 3-4 eetlepels yoghurt (mijne heb ik zelf gemaakt) en daarom schep je het gebakken ei met zout en peper.. roeren of zo opeten.. mag je zelf weten.. is mild en vult goed 👍 
16 mei 20 door lid: Sibel Bozkurt
Ooeh echt waar? En waar smaakt het dan een beetje naar🙈 
16 mei 20 door lid: FitTwinMom.24
Naar eieren en yoghurt ☺️ Maar een frisse combinatie 👍 
16 mei 20 door lid: Sibel Bozkurt
🤣🤣 
16 mei 20 door lid: annemiek rembil
hoe doe je dit ? ik heb nooit geproefd, ik was nieuwsgierig. 🙊 
16 mei 20 door lid: elizaellem
Aparte combinatie maar het lijkt me wel lekker! Hoe maak jij je yoghurt dat het ook nog een beetje dik is, ik doe het nu met 100 ml room en een starter van dikke Griekse yoghurt, maar het blijft wat dun en ook met wat kleine klontjes (die je overigens niet proeft, maar voor de puberkinderen genoeg om er niet aan te beginnen :-( ) 
17 mei 20 door lid: Utmientje
Eliza, het staat al in de reacties hoe ze het maakt 
17 mei 20 door lid: Utmientje
@Utmientje: hou een restje van je gemaakte yoghurt en gebruik die als gist in je volgende ronde dat je yoghurt gaat maken.. gaat er wat tijd tussen zitten.. dan bewaar je er wat (2-3) eetlepels van in de vriezer.. zo wordt je yoghurt elke keer dikker en beter!! Ik gebruik wel altijd volle melk 😉 
17 mei 20 door lid: Sibel Bozkurt
Ja, dat is hoe ik het ook doe, afgezien van het vriezer deel dan, ik gebruik het wel binnen een dag of 4, soms 5 en heb het onderin, achterin in de koelkast staan. 
18 mei 20 door lid: Utmientje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Sibel Bozkurt's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.